Nu är väntan över för mååånga av Er –
hoppas ni kommer njuta lika mycket utav dessa munkar som vi gör! 😉
Munkar
4,5 dl socker
3/4 dl florsocker
1 st äggvita
1,5 dl kallt vatten
1,5 msk gelatinpulver
1,5 dl hett vatten
4-5 dl kokos
1,5 msk kakao
Blanda socker, florsocker, äggvita och kallt vatten.
Koka upp den andra delen vatten och lös upp gelatinet i vattnet.
Häll detta i bunken med ingredienser.
Vispa allt med elvisp i 25 minuter.
Klä en form på 20*30 cm med bakplåtspapper.
Blanda kokos och kakao. Häll i ett första lager kakao och kokos i formen.
När smeten är färdigvispad, häll i den i formen. Täck med kokos.
Låt stå i kylen i 2 timmar.
Nu kan du skära bitar och doppa kanterna i kakao och kokos.
Färdigt!
Går att frysa…
Carolina
Tack för receptet! SÅ ENKELT och SÅ GOTT 🙂 kram
Åh, efter att jag såg bild på dina häromdagen googlade jag ett recept och testade igår, tyvärr blev mina liiiite för lösa, men goda är de utan tvekan !! nästa gång tar jag ditt recept ! kram
tack för receptet!!