Blåbärspaj i ursöta hjärtformade portionsformar
Recept (4 port)
250g blåbär
100g rumsvarmt smör
1,2 dl socker
1,75 dl mjöl
0,5 tsk bakpulver
* Blanda smör med socker.
* Häll i mjöl och bakpulver, knåda till en degklump.
* Lägg de tinade blåbären i pajformerna, fyll ca halva formen.
* Lägg degen som ett täcke och tryck ut på varje paj,
* Grädda i 20 min på 200 grader.
Supergott och jätteenkelt!
Carolina
Underbart söta små frestelser. 🙂
Ser riktigt mumsigt ut!:)
Guuud va gott !!
Efter snart en vecka utan socker dregglar jag nästan av bara bilder på godsaker.
Men snart är det lördag och då jäklar ska jag ha ätardag… ?!
KRAM
Så fina små formar!! 🙂
Kram
Va söta! 🙂 Är det formarna från ÖB?