Smartson Testpilot

Testa kladdkaka!

Gillar du också kladdkaka precis som jag? 😉

Ta då chansen att bli TestpilotEkströms Kladdkaka, klicka HÄR – lycka till!

Carolina

About Author

admin

4 Kommentarer

  1. dom är så jäklans smarriga och ibland slinker det med en sån där enmans portion hem från affären ! Hoppas ni haft en riktigt mysig lördag ! kramar

  2. Sv: Hehe precis 🙂 Men min gamla blogg kommer att flyttas över. Eller i alla fall alla mina gamla inlägg så inget går förlorat och inget kommer att förändras 🙂 Glad jag blev att du följer med till min nya blogg 🙂 Usch ja, Cazandra har redan haft magsjukan fast i 2 dagar bara och denna veckan har hon varit hemma hela veckan för en hemsk hosta, feber och näsan har runnit. Man känner sig så hjälplös när ens barn blir sjukt. Men nu börjar hon må bättre. Men hostar ännu och näsan håller på ännu. Har du msn? Vi kanske kan snacka där senare? Nu vill Cazandra spela spel via min dator så jag ska låta henne göra det. Men vi hörs senare gumman 🙂 Kramar

  3. Tack detsamma 🙂

    mm kladdkaka e riktigt smarrigt 🙂

  4. Hej 🙂 Åh vad skoj att du hittade hit men vi har snackat innan och du följde min gamla blogg som jag har flyttat hit istället. Den gamla bloggen är http://mamalindasdiary.blogg.se/
    Hoppas du kommer ihåg mig men det gör du nog för det var inte så längesen vi snackade via våra bloggen 🙂 Allt bra med er? Kramar

Kommentera