Julkalender 2010

Julkalender 2010 – 24 December: Vinn ett hemligt paket från MyKidoo!

I min Julkalender kan du spara pengar genom att vinna julklappar till dig själv eller nära och kära! I samarbete med flera olika företag lottar jag ut vinster till stora och små. Om du precis hittat till min blogg kan du lägga till mig på Bloglovin’ så du inte missar de kommande tävlingarna!

Adventsutlottningarna är lite större, dem kan man tävla i under 1 veckas tid, den aktuella adventsutlottningen ligger under ”Tävla hos Carolina1979” –
övriga utlottningar pågår ett dygn.

När som helst kan det dessutom dyka upp ett Julklappsregn, så håll utkik!

24 December 2010: I dagens lucka kan ni vinna ett hemligt paket värt 300 kronor, sponsor till detta fantastiska pris är MyKidoo!

Tävlingsuppgift: För att vara med och tävla räcker det att du berättar varför du skall vinna dagens julklapp och berättar vilken din favoritprodukt är hos MyKidoo?
Glöm inte kontaktuppgifter så att jag kan kontakta dig om du skulle vara den lyckliga vinnaren!

Det går att delta i utlottningen fram till klockan 23.59 den 26:e December,
vinnaren presenteras den 27 December.

Vill ni tipsa om tävlingen på er blogg eller facebook så vore det såklart jättegulligt, det är ju kul om det sprids ytterligare – men det är inget måste för att vara med och tävla!

Carolina

About Author

admin

39 Kommentarer

 1. camila

  Jag är med och tävlar. Min favorit vara är http://www.mykidoo.se/ekorrens-klassiske-blanding

  eftersom jag är en riktig gottegris. Jag vill vinna eftersom jag har deltagit i ca 4-5 tävlingar dagligen i olika bloggar men har fortfarande inte vunnit något. Det skulle vara jättekul att vinna och uppleva den glädjen och känslan.

 2. Jag är med!
  Finns mycket fint men Body Hjärta Gul är lite extra =)
  Jag vill vinna för att förhoppningsvis få lite nytt till vår åttonde bebis som väntas i dagarna. Vi har ju en massa kläder hon kan ärva av sina syskon, men något nytt vore ju himla kul! =)

 3. Jag vill vinna för jag vill köpa lite kläder till min dotter som behöver nya till nästa termin. 😀 jag gillade ”Babybyxa Blå/Röd”

 4. Jag vill vinna. 🙂 Mest för att jag är en snål smålänning, men också för att det skulle förgylla mina 10-på-raken-dagar på jobbet.

  Älskar babyjeansen.

 5. Åh! Jag är med. Jag ska bli faster nästa år och är på väg att bli med bonusbarn (kar’ar och känslor). Så det skulle vara helt underbart perfekt med ett hemligt paket. 🙂

  Min favoritprodukt är http://www.mykidoo.se/sweatshirtsort-med-gul-stribe-2 då jag personligen älskar såna tröjor och lillkillen skulle bli asgrym i en sån. 🙂

  Hoppas på tur! 🙂

 6. Har varit inne på sidan förut. Den här gången föll jag grymt för byggklossar slott! Vilken rolig idé att utveckla en traditionell leksak och göra den ännu roligare. 😀

  Jag tycker jag ska vinna för att barn är mitt allra största intresse och jag älskar att vara med mina barn, lära mig om barn och prova alla nya barnsaker.

  Har länkat i bloggen:
  http://lagomtnormativt.blogspot.com/2010/12/priser-som-kan-forgylla-din-vardag.html

 7. Jag e me ida osså 🙂

  Favoriten är:http://www.mykidoo.se/sparkedragt-med-jne-pa-bagen-4

  Jat tycker nog att jag har varit med i nästan alla luckor o det skulle kännas som ett toppen slut på detta år att få vinna en SISTA gång 🙂

 8. Skam den som ger sig !
  Jag har varit med och tävlat så mycke i julkalendern utan vinst så nu gör jag ett sista försök och hoppas på lite ”efter julen tur”

  Min favorit hos MyKidoo är deras pyjamaser med ögon på rumpan och det är speciellt en sån jag skulle bli super glad om jag vann ! De senaste veckorna har viggo varit i en riktig tillväxt period och alla hans kläder är nu för små ! Vi behöver köpa en massa nytt så en extra present skulle vara mer än välkommen välkommen !

  http://frokenmela.blogg.se/tavlingssida/2010/december/lucka-24-hos-carolina.html

  Kram

 9. Den svarta fleecetröjan är en favorit bland många.

 10. Jag vill vara med och tävla.

  Jag har aldrig haft ngt plagg från MyKidoo och skulle vilja prova detta till ngt av barnen. Att prova ”gratis” vore ju inte helt fel! 😉

  Mitt favoritplagg inne på sidan blir nog Klänning lila.
  http://www.mykidoo.se/lilla-kjole-med-blomstertryk-2

  Tyvärr finns den inte i min yngstas storlek men detta är ett plagg som verkligen faller mig i smaken. Den finns iof i storasysters storlek…

  Nu hoppas vi på lite tur också! 🙂

 11. Jag vill gärna vara med och tävla! Älskar deras kläder!!

  Har länkat
  http://carina75.bloggplatsen.se/2010/12/25/4212149-tavling-mykidoo/

  Min favorit är den fina lila klänningen med blomstertryck
  http://www.mykidoo.se/lilla-kjole-med-blomstertryk-2

  God Fortsättning!!

 12. Jag är gärna med och tävlar. Har tipsat här

  http://molnboanna.blogg.se/2010/december/lucka-24-hos-carolina-2612-kl-2359.html

  Jag gillar verkligen MyKidoos kläder, tycker de har en fräck stil.

 13. Carro

  Jag vill vinna av flera anledningar. Dels så var det ju julafton idag, men jag fick inte ett enda paket eftersom jag och sambon firade ensamma med dottern och vi byter inte julklappar då utan det blir efter jul när vi träffar släkten istället. Dels för att jag också har namnsdag idag, jag heter Eva i andranamn. Och dels för att jag nyss blivit gravid och även om vi har kvar mycket efter dottern så vore det kul att få shoppa loss lite åt den kommande bebisen också.

  Min favoritprodukt är Semesterboxen Tiffel-Toffel. Så smart att satsa på en produkt för småbarnsföräldrar som reser mycket med sina barn. Hur långtråkigt är det inte i bilen, eller i sommarstugan när det spöregnar. En mycket smart produkt!

Kommentera