Familjen

Den sista April

Idag är det den sista April, alltså är det Valborgsmässoafton – trist väder är det ute, grått och regnigt – som vanligt skulle man väl kunna säga! 😉

 

Jag är hemma från jobbet idag också, mår fortfarande inte helt okej och tyckte det var bättre att vara hemma en extra dag eftersom jag verkligen MÅSTE vara helt frisk nästa vecka då jag har 3 dagars utbildning att gå på bland annat…

Det blir en lugn hemmadag för mig idag också alltså – kanske blir det till att börja lite smått med att flytta in Isabella i Olivers rum, ska bli spännande att se hur det går!

Verkar vara något knasigt med min e-post just nu också (kanske för att vi från och med imorgon byter bredbandsleverantör) – jag kan ta emot e-post men inte skicka något, lite lagom surt!

Kommer alltså att byta e-postadress och så men jag kommer skicka ut ett mail till alla jag har i min kontaktlista med min nya e-post så fort den är klar och självklart också skriva ut den under mina kontaktuppgifter här på bloggen – vill ju inte tappa bort er alla, varken läsare eller företag!

Har ni några roliga Valborgs-planer??

Carolina

About Author

admin

2 Kommentarer

 1. Ja det är jättehärligt med egen vilja, för att svara på din kommentar hos mig:)
  Här har vi strålande sol och varmt, perfekt valborgsväder MEN molnen börjar närma sig så jag håller tummarna för att de ångrar sig. Vi ska bara vara hemma men grilla och äta lite gott.
  Du gjorde rätt som stannade hemma. Hoppas nu mår bättre nu.
  Ha en fin helg.
  Kram

 2. Våra planer för kvällen är att äta gott, se på majbrasa, skjuta raketer o träffa momma o min storebror med familj 🙂

  Önskar er en fin valborg!
  Kramar

Kommentera