Familjen

En dag hemma

Jag hade feber igår kväll när jag gick och la mig, satte ändå klockan på halv 5 som vanligt med siktet inställt på att det skulle bli jobb idag. När alarmet satte igång så vaknade jag med massa huvudvärk och ont i kroppen, gick upp ändå men väl uppe så började det yrsla till sig för mig igen – så jag valde att gå och lägga mig igen, känner att jag behöver lyssna på kroppen även om det är riktigt surt att behöva vara hemma sjuk en dag nu när man nyss börjat jobba. 🙁

 

Blir en vilodag för min del, mys med barnen och försöka vila så mycket som möjligt och så hoppas jag vara fit for fight för jobb igen imorgon!

Carolina

About Author

admin

16 Kommentarer

 1. Hoppas du fick en lugn och mysig dag hemma, och att du känner dig bättre.

  Krya-på-dig-kram

 2. aha… hehe hon såg lite myströttis ut o lite sjuk så jag antog de bara. 🙂 hehe

  Då får du krya på dej iaf. hihi Kram kram

 3. Vad lillgumman ser sjukis ut då 🙁 Kram på er

 4. Krya på dig!
  Kram kram

 5. Sara

  Krya på dig!! Hoppas du är piggare imorgon då. Jag hade tänkt svänga förbi jobbet efter massagen imorgon på förmiddagen och passa på när M är där med =) Kraaaam!!

 6. hon ser verkligen ut som en liten mysfia! trist att vara sjuk, det är samma visa här. har så ont i halsen att jag knappt kan svälja, ska nog ta halsprov i morgon om det håller i sig =(

  krya på dig!

 7. Tråkigt att behöva vara hemma och vara sjuk men tycker du gjorde rätt i att lyssna på din kropp. Krya på dig, Kram

 8. Vila massor nu vännen så du kryar på dig riktigt!
  Kram kram

 9. Usch stackarn! Krya på dig! Se till och vila ordentligt så du kan komma tillbaka till jobbet. Kram

 10. Krya på dig och hoppas att du snabbt blir frisk 😉 vi som inte varit sjuka på år och dag – är nu sjuka – allihopa… suck och trist, men bra att du stannade och kurerar dig 😉 Kram

 11. hej gumman..
  usch så tråkigt att du är sjuk..:( krya på dig nu vännen och slappa riktigt ordentligt idag..:)

  stora kramar

 12. absolut, tur att vi har minnena kvar, även om jag snart hoppas kunna förnya löftena på en strand någonstans. De var min dröm medan älskling ville ha ett större bröllop för släkt och vänner, han fick sin vilja igenom så om något år vill jag bara vara vi och vår dotter i magen på en fin strand där vi återigen kan förklara vår kärlek till varandra. <3 kram

 13. Tråkigt att du inte mår riktigt bra. Du får pyssla om dig själv idag!
  Krya på dig!
  Kramar

Kommentera