Familjen

En dålig dag!

Usch, det har inte varit en alls kul dag idag… huvudvärken kom smygandes redan på bussen imorse och jag kände att det här kommer bli en LÅNG dag… hade såklart rätt – tiden på jobbet gick fort för det var massor att göra, som vanligt när vi har kvällsöppet – är prat om att vi ska utöka med ytterligare en kvällsöppet-kväll i veckan och det verkar ju helt klart som att det behövs, min gissning är därför att det inte kommer dröja länge innan det går igenom.

Huvudvärken har hängt med hela dagen, och det har inte blivit bättre av att varken äta eller dricka – inte ens kaffe gjorde susen… sent på eftermiddagen dök även lite yrsel upp, och jag kände mig lite febrig. Jobbade dock klart arbetsdagen, blev hämtad klockan 7 av svärfar (tack!) så jag hann hem med den tidiga båten… mår fortfarande riktigt risigt så nu blir det alldeles strax sängen för min del.

När jag kom hem så hade provsvaret från proverna jag tog igår kommit, mitt värde ligger helt galet nu igen… var bara 1,6 (mitt målvärde är 2,4+-0,4) – så nu blir det nytt prov igen på måndag. 🙁

Om det blir jobb eller inte imorgon för min del, det återstår att se…
Godnatt söta ni!

Carolina

About Author

admin

8 Kommentarer

 1. jag menar inte maskerad pippi kläder, utan typ vanliga tröjor med pippi tryck=)
  det är lite klurigare tror jag:P

 2. vad är det du jobbar med?

 3. Hoppas du får bättre svar på proverna på måndag, och håller sig bra sedan. Dom verkar gå lite upp och ner dom där.
  Krya på dig.

 4. Hoppas att du mår bättre idag gumman!
  Kramar

 5. hoppas du snart mår bra! krya på dig,kram

 6. Håller tummarna för bättre värden på måndag… och att skrutt-mående-känslan försvinner så att du får vara frisk i helgen med familjen 😉 Kram

 7. Hoppas att du mår bättre när du vaknar imorgon. Aj då det var ju inget bra att värdet var lågt. HOppas att det ligger bättre nästa vecka och att det kanske hade något att göra med att dom stack dig i fingret. Sov gott
  Kram Carina

 8. Å nej, vad jobbigt att värdet inte låg bra, hoppas verkligen det går bättre att sticka dig på måndag och att det bara var för att de stack dig i fingret som svaret blev dåligt.
  Krya på dig, Kram

Kommentera