Julkalender 2009 - Vinnare

Vinnare Lucka 24!

Vi säger ett stort GRATTIS till Irma som vunnit en miniskötväska från Sobea!
Maila mig (carolina.lorentsson@bredband.net) dina kontaktuppgifter och vilken färg du vill ha på miniskötväskan så vidarebefordras det till Sobea.

Tack Sobea för den generösa sponsringen av i årets julkalender!

——————————————————————————————————-

Nu var då årets Julkalender över, jag har sagt det förut och kommer säga det igen – det har varit jättekul och det kommer kännas tomt nu efteråt!
Jag hoppas ni läsare som hittat hit tack vare kalendern stannar kvar för förutom att ni kan följa vårt liv i vardagen så kommer det dyka upp finfina tävlingar titt som tätt, även rabattkoder som kan hjälpa er att fynda kommer dyka upp – och jag tycker det är roligt med nya läsare så även jag hittar fler och nya bloggar att följa, och jag tycker såklart väldigt bra om dem som jag redan följer också, det blir ju ännu roligare att följa en blogg när man ”lärt känna dem” det handlar om! 🙂

Med dessa ord så säger Julkalender 2009 tack och hej, grattis igen till alla vinnare – och om ni vill, så kanske vi ses igen nästa år – i upplaga Julkalender 2010!

Carolina

About Author

admin

5 Kommentarer

 1. Är det jag??? YIIIPPPPIII 🙂 Mailar dig! God Fortsättning!!!

 2. Jag kommer fortsätta följa dig utan kalender. Men du får gärna ha en nästa år igen för det var så roligt även fast jag inte vann något.
  Kram Carina

 3. Hihi! Ja hon va lite trött. 😉

  Tack detsamma!
  Kramar

 4. Amy

  Kul med kalendrar och bra att man inte var tvungen att länka för det är inte alltid man hinner :).
  Synd jag inte vann något bara 😉

 5. Vart skoj med din julkalender!
  Klart vi fortsätter läsa ändå! 🙂

Kommentera