Julkalender 2009

Med sorg i hjärtat…

Det känns faktiskt lite ledsamt… tanken på att Julkalendern börjar lida mot sitt slut!
Det har varit riktigt skoj att anordna en Julkalender, att få göra mina läsare glada med fina vinster, att ha fått kontakt med flera finfina företag med jättetrevliga kontaktpersoner, det har varit toppen helt enkelt!

Det känns lite tomt också… man har ju varit van vid att fixa med nästa dags lucka osv varje dag, så det tar nog ett tag innan man ”glömmer bort” att man INTE ska göra detta längre, iallafall inte förrän nästa år – om nu ni läsare är intresserade av en kalender även då?

Tävlingarna i bloggen kommer ju dock inte försvinna, har redan nu kontakt med både nya och gamla samarbetspartner ang nästa år, och redan 1 Januari kommer en tävling dra igång med finfint pris – spännande va?! 😉 Såå… även om det inte kommer bli ”varje dag”-tävlingar så kommer det ju fortsätta finnas finfina tävlingar här inne, med fina priser för DIG att vinna!

Nu är jag dock lite intresserad av ERA åsikter – jag vill veta vad NI tycker om årets Julkalender, vad har varit bra/mindre bra – kan något förbättras, har vinsterna varit bra eller vad har du för önskemål om vinster? Vore jätteskoj att få lite feedback så man vet vad man kan förbättra till en ev nästa gång! 🙂

Glöm dock inte att delta i de utlottningar som finns kvar– än finns det chanser kvar att få en julklapp i efterskott! 😉
Lucka 23 (avslutas imorgon kl 9.00)
Lucka 24 (avslutas 25/12 kl 9.00)
4:e Advent (avslutas imorgon 9.00)

Carolina

About Author

admin

7 Kommentarer

 1. Hej och God Jul!

  Jag tycker du har varit så himla duktig och jag är extra nöjd eftersom jag vann (enligt mig) det bästa priset, ett par supersnygga sköna Crocs!

  Jag tycker upplägget och vinsterna har varit superbra och tycker du ska ha en stor eloge!

  Kram och god jul,

  Jenni

 2. God Jul
  Det har varit jätte roligt med julkalendern tycker jag, vilket jobb du gjort och massa fina priser. Hoppas verkligen att det blir en nästa år oxå. Kul att du kommer ha andra tävlingar. Njut av julen med familjen nu.
  Kram Carina

 3. Jag tycker det varit toppen 🙂 Massa tack till dig som pallade göra den! Spännande varje dag ju!

  GOD JUL!

 4. Vill bara önska God Jul. tycker julkalenderna varit toppen

  kram Linda

 5. ja det blev ju lite i sista sekund, men nu står den där =) GOD JUL!

 6. Ja det är en hel del paket haha, men vet int om dom är så fint inslagna 😉 kramar om

Kommentera