Shopping/Shoppingtips

Nedräkning till skolavslutning!

Skolavslutningen närmar sig med stormsteg, redan nästa vecka – den 14 Juni för att vara exakt är det dags för skolavslutning här på vår ö! Oliver slutar 4:an och Isabella slutar 2:an, det känns helt galet – hur blev de så stora så snabbt? Jag hinner helt klart inte med…!

När det är skolavslutning på g så vill de gärna ha nya kläder inför detta också och det kan ju helt klart vara en hel djungel, och i dessa varma dagar vill man helst inte åka in till stan heller – för man vet hur galet mycket folk det är på både båt och spårvagn, och det undviker man gärna så mycket det bara går. 😉

Ovan beskrivning är ännu en förklaring till varför jag helt enkelt ÄLSKAR nätshopping!

Jag var inne på Esprit och tittade och där finns som alltid så himla mycket fint, lät barnen säga sitt och på deras önskelista hamnade dessa plagg!

Isabella ÄLSKAR off-shoulders-plagg så när hon såg att denna klänning fanns så var hon klar direkt, en sån ville hon ha! Jag personligen älskar färgen på klänningen, skulle göra sig riktigt fin till hennes brunbrända hud. 🙂

Oliver är en mer avslappnad, tillbakalutad kille som gillar bekväma kläder – på avslutningen skall de sjunga Benjamin Ingrossos låt och till den tyckte han att dessa plagg skulle perfekt!

Jag började också tänka på lite accessoirer, till Oliver behövs inget särskilt – han har en snygg hatt här hemma om han så önskar men till Isabella hade ju denna blomkrans från Glitter varit jättefin till klänningen – den skulle ju sen också funka till Midsommar, win-win!

Har Ni shoppat klart inför kommande skolavslutning eller har Ni erat kvar?

Carolina

About Author

admin

Kommentera