FamiljenGåvor och Vinster!Recensioner

Libero Touch är nu ännu mjukare!

~I samarbete med Libero~

Att vi älskar Libero Touch är ingen hemlighet – redan på BB åkte dessa blöjor på och det är de som passar oss och Celice bäst, vi har provat andra sorter också men kommer alltid tillbaka till Libero Touch! 💖

Libero Touch är en riktigt mjuk och skön blöja, faktiskt såpass mjuk att man nu infört mjukhetsgaranti på den! 😍 Såå – tycker du inte att blöjorna är mjuka nog så får du pengarna tillbaka, hur bra är inte det?! 😉

För mig är det otroligt viktigt att blöjorna är mjuka, bekväma och håller torrt – de skall ju sitta på det käraste vi har, våra högt älskade barn! ❤️

Nu har Libero dessutom lanserat Libero Touch tvättservetter – deras wipes är extra tjocka, mjuka och lätta att separera (perfekt för man får inte med hela förpackningen upp! ;-)), de är såklart också parfymfria och återfuktade med nordisk rapsolja vilket passar Celice perfekt då hennes hud kan vara lite känslig! ❤️

Vad tycker du om Libero Touch och deras produkter?

Japp, Celice diggar Libero Touch ordentligt! 😉

Carolina

About Author

admin

Kommentera