Gåvor och Vinster!Recensioner

Det luktar så gott!

~I samarbete med Doftriket~

Något jag är alldeles för dålig på här hemma är att tända ljus!

Jag vet egentligen inte varför, jag ÄLSKAR ju ljus och de gör hela vardagen sådär lite extra mysig… men som sagt, jag är alldeles för dålig på det, och de enda gångerna jag det senaste tänt ljus då har det varit för vår älskade lilla Joel.

För honom kan jag tända ljus alltid, dagligen, jämt!

Doftljus från Doftriket är något jag gillar, utöver den mysiga stämningen som blir utav skenet från ljusen så gör doftljus det där lilla extra, hittar man en doft man verkligen gillar kan ju den sprida sig över hemmet och det ger iallafall mig en väldigt lugn och trygg känsla – helt underbart!

Yankee Candle har länge varit en favorit bland doftljus hos mig, de har så galet mycket goda dofter så det är nästan lite svårt att hitta EN favorit och har man doftljus hemma så kan man (iallafall inte om man bor som vi, rätt litet) ha flera olika dofter igång samtidigt, då kan det bli lite krock. 😉

En doft som jag dock alltid kommer åter till är den fantastiska ”Fluffy Towels” – tänk dig själv, doften av nytvättade handdukar – finns det mer sommarkänsla än det? 😉

Brukar Ni använda doftljus hemma? Vilket märke och vilken doft är isåfall din favorit? Jag tror aldrig jag kommer överge Yankee Candle men det är ju helt klart intressant att få höra vad andra tycker! Jag är också väldigt nyfiken – när tänder Ni ljus hemma hos Er?

Ikväll skall jag faktiskt göra något extra så här en helt vanlig vardag, jag skall tända ljus – då doftljus, och jag skall njuta lite extra och försöka få in lugnet i kroppen – i helgen blir det ju fullt ös, då är det ju nämligen dags för vårt event! Skövde – se upp, här kommer massa mammor! 😉

 

Carolina

About Author

admin

Kommentera