Gåvor och Vinster!

Nytt från Ekokul!!

I samarbete med Ekokul

Häromdagen fick Celice finpost från Ekokul!

Jag älskar deras sida och kan botanisera i timmar bland alla deras fina produkter! Mitt val föll den här gången på ett pussel och en polisbil, pussel älskar hon och hon måste ju såklart ha en egen polisbil, det skall ju märkas att hon är mammas tjej – eller hur?! 😉

Det jag gillar lite extra med Ekokul är att leksakerna man hittar hos dem är bland annat ekologiska, närproducerat och pedagogiskt! Ekokul letar hela tiden efter leksaker som kan bli det självklara valet framför massproducerade plastleksaker utan minsta eftertanke!

Detta knoppussel passar som första pussel för att träna finmotoriken och känslan för olika färger och former, det är tillverkat av miljövänligt trä och målat med vattenbaserade färger. 🙂

Polisbilen är en så kallad ”bygg en polisbil”, den är gjord av miljövänligt trä och målad med vattenbaserade färger. Leksaksbilen består av fem rejäla delar som blir ett roligt pyssel att passa ihop. Den är en pedagogisk leksak som tränar känslan för former och koordination!

Man måste smaka på alla pusselbitar <3


Det är kul med massa roliga färger och former! <3

Om man sätter sig i hörnet kanske inte mamma hittar en med kameran 😉

Hmm, den här bilen var ju helt klart lite klurigare än så länge! 😉

Dessa leksaker kommer Celice ha såå kul med och hon kommer att lära sig mängder samtidigt som det känns lite extra bra i hjärtat när hon använder dessa, tänk om alla leksaker vore som dessa!

Carolina

About Author

admin

Kommentera