Familjen

1 månad med Viktväktarna

En motivationsbild från 2015, där jag var då, både fysiskt och psykiskt – dit vill jag komma igen!

När det nya året kom så var det dags för mig att dra igång med Viktväktarna igen, alldeles för många kilo har smugit sig på efter de täta graviditeterna med Joel och Celice.

Jag gjorde några halvhjärtade försök att starta redan i höstas men det funkade inte alls medan jag ammade – jag mådde dåligt utav det.

Såå… drygt 1 månad har jag då nu kört med Viktväktarnas nya koncept Flex, de första 3 veckorna gick galant och jag unnade mig inte en enda sötsak och kände mig inte ens sugen – sen har ser varit lite sisådär, har blivit några fuskdagar här och där – men det är dags att dra åt snaran, visst skall jag kunna äta nåt gott ibland, men det skall registreras och det skall rymmas inom veckobonusen!

Så, hur har det då gått nu då?

Efter 4 invägningar har jag gått ner totalt -3,8 kg. Inget wow-resultat, men slår man ut det så är det ändå nästan 1 kg i veckan!

Måttbandet har varit desto trevligare – kroppsmåtten har krympt, exakt hur mycket har jag inte framför mig just nu men jag är nöjd och känner det även på kläderna så det är bara att köra på så skall det nog bli bra det här! <3

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. 1 kg i veckan är ju jättebra! Jag har funderat på viktväktarna efter denna graviditet… får se om kilona rinner av eller om jag behöver en push!

Kommentera