Familjen

Sjukstugan fortsätter…

Celice är fortsatt förkyld, hostar och snorar och har legat på en temp runt 38 hela dagen.

Idag är det inte mycket som varit bra och det är bara några få minuter som funkat utan att hon varit i min famn… i övrigt har det varit gnäll och snor i mängder – förstår inte hur mycket snor som kan finnas i en sådan liten söt näsa! 😉

Hon sover dåligt också, har sovit korta (men många) stunder bara och bara min famn har funkat där också, har jag provat lägga ner henne i sängen/soffan eller annan plats har hon vaknat direkt… så idag har jag knappt kunnat gå på toaletten, iallafall inte just när jag själv velat. 😉

Det gör så ont i mammahjärtat, detta är den första riktiga förkylningen hon har och jag vill bara göra allt jag kan för att underlätta för henne, har ni några bra tips för att lindra bebisens förkylning? <3

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Hoppas hon blir kry snart och att hon sover bättre då också!
    KRAM

Kommentera