Allmänt

Missa inte Nya Liberoklubben!

~I samarbete med Libero~

Jag har tidigare tipsat om Nya Liberoklubben, ni som brukar hänga med här inne kommer säkert ihåg mitt inlägg som skrevs tidigare i år (för er som är nyfikna finns det här), då var Celice inte alls gammal och vi hade inte använt oss utav klubben särskilt länge.

Nu är Celice över 10 månader gammal och blöjpaket efter blöjpaket görs det av med här hemma, det är fortfarande Libero Touch som är favoriterna och som används flitigast här vilket gör att vårt poängkonto hos Liberoklubben har ökat snabbt och det dröjde inte länge innan vi blev guldmedlemmar. 🙂

En del trevliga premier har vi testat att ta ut för poängen också, bland annat en body från Lindex, ett mjukdjurs-tåg, superhjälte-cape och lite annat – hur bra/kul som helst!

Det är superenkelt att bli medlem och jag kan bara känna fördelar med medlemsskapet – har ni funderat på att gå med men ännu inte tagit steget tycker jag det nu är dags, våga inför det nya året! Här registrerar man sig. 🙂

Känner du dig fortfarande lite tveksam och kanske vill veta mer så finns här en bra informativ film som kan vara till hjälp!

När man är medlem kan man enkelt följa med och läsa om sitt barns utvecklingsfaser, lägga upp foton – bjuda in familjemedlemmar att ta del utav barnets foton/utveckling, hänga med i forum och prata med andra föräldrar och såklart då samla poäng i poängshoppen.

När man registrerar sig får man också en jättefin startbox som innehåller bland annat blöjor och en leksak.

Carolina

About Author

admin

Kommentera