FamiljenSponsrade inlägg

Att ständigt vara på tapeten! ;-)

~I samarbete med Pixers~

Det här med tapeter är något som ständigt är aktuellt hos oss, sedan vi flyttade in i huset är det inte många rum som är omtapetserade utan vi har en hel del kvar.

Några utav rummen som faktiskt blev tapetserade innan vi flyttade in är barnens rum, köket och vårt sovrum.

Jag älskar vårt sovrum och tapeten där i men om vi någon gång i framtiden skulle byta rum som sovrum och få ett större sådant så skulle jag gärna vilja ha en fototapet som fondvägg med motiv som man bara kan drömma sig bort till.

Hos Pixers kan man hitta så otroligt mycket fint, jag har suttit och klickat, klickat och klickat ännu mer – jag hittar något jag fastnar för och sedan när jag går vidare så hittar jag något ÄNNU finare och då måste de ju jämföras för att se vilken som faktiskt är finast och som passar bäst till ändamålet – det är verkligen inte lätt! Som öbo har jag ju såklart en förkärlek till vatten och bryggor och efter att först ha snöat in på ett motiv där man ser en luftballong bland molnen (som gjorde att jag fick känslan av att man var hos vår lille ängel Joel <3) så föll jag sedan pladask för pir-motivet, en sådan fototapet skulle jag vilja ha här hemma!

Har Ni någon fototapet någonstans där hemma? Isåfall var, och med vilken typ av motiv? Hur matchar man det snyggast tro – med annan tapet eller målade väggar i resten av rummet?

Carolina

About Author

admin

Kommentera