Familjen

Att komma tillbaka!

Som jag skrev tidigare så började jag för lite mer än 2 månader sedan att jobba litegrann – rent känslomässigt har det varit en berg- ochdalbana att komma tillbaka till arbetsplatsen där jag inte varit på nästan 2 år, jag blev ju sjukskriven under graviditeten med Joel i november 2015 och sedan dess har jag inte varit där och jobbat.

Jag har dock blivit bemött på ett fantastiskt sätt utav de kollegor som känner mig och som känner till vad som har hänt, många kollegor har dock tillkommit sedan jag jobbade sist och det har blivit lite svårt ibland för mig att veta hur mycket jag skall berätta utan att det blir obekvämt, men i det stora hela så har det gått bra och jag känner mig glad över att vara tillbaka, jag trivs ju så med mitt jobb! 🙂

Denna helgen har jag jobbat både lördag och söndag kväll så det har varit fullt upp och dagarna/helgen bara flög förbi för min del – därför känns det lite extra skönt att det idag är måndag och jag är ledig och har kunnat gosa med lillskruttan hela dagen! <3

Hoppas ni haft en fin adventshelg!

Carolina

About Author

admin

Kommentera