Allmänt

Att kunna drömma sig iväg!

~Inlägget är i samarbete med Sky Media Group~

December är här, och jag känner att dagarna helt enkelt bara rusar iväg, jag hinner verkligen inte med! Jag har nu sedan ett par månader tillbaka börjat jobba litegrann, jag jobbar 20% och övrig tid är jag föräldraledig men trots det känns det som att man inte ens hinner en bråkdel av vad man ska och det kan få mig att känna mig lite stressad!

När stresskänslan dyker upp så föredrar jag att kunna drömma mig iväg litegrann, att drömma sig iväg på en semesterresa till varmare breddgrader är inte helt fel men tyvärr känns det rätt så avlägset i detta nu.

Eftersom en längre resa mot varmare breddgrader inte är aktuellt just nu så har jag börjat kika på en lite mindre resa, till en destination som inte är så långt bort. DFDS erbjuder kryssningar och lite annorlunda semesteralternativ vilket tilltalar mig väldigt.

Att få ta med familjen och komma iväg på en liten kryssning, bara några dagar vore helt underbart – jag tror att vi skulle behöva det efter vår väldigt tunga period, att få komma iväg på skojigheter och skapa nya fina minnen tillsammans men ändå alltid självklart bära med oss vår Joel i tankarna. <3

En familjekryssning till Oslo hade varit jättemysigt, den typen av kryssning är fokuserad på familjen och erbjuder ett brett utbud av underhållning för barnen vilket för oss som barnfamilj såklart känns väldigt viktigt! Dessutom så finns det buffé med mjukglass efter behag vilket såklart tilltalar barnen (och oss vuxna! ;-)) 2 övernattningar ombord på båten och 6 timmar i Oslo för att uppäcka och uppleva en stad vi aldrig varit i innan är ju helt perfekt och alldeles lagom. Det är helt klart en resa som tåls att fundera på, kanske kan det bli aktuellt till våren! 🙂

Har Ni varit iväg på någon kryssning med familjen – är det något att rekommendera?

Carolina

About Author

admin

Kommentera