Familjen

Självaste dopdagen!

Självaste dopdagen bjöd på härligt vårväder, inte sådär jättevarmt men ändå helt okej! 🙂

Vi och Celices gudföräldrar/faddrar träffades utanför kyrkan lite tidigare då vi ville ta lite fina foton på oss tillsammans innan själva tillställningen och vi hade därför anlitat duktiga Lina här på vår ö för att föreviga dagen åt oss.

Familjen + gudföräldrar, fina Linda var då höggravid med lille Mio <3

Det är inte alltid lätt att få alla att titta in i kameran 😉

Både lilla Celice & lilla Julie skötte sig exemplariskt under ceremonin men det var liite tröttsamt när alla skulle fotografera efteråt! 😉

Ett par veckor efter dopet var vi återigen och träffade Lina då vi skulle ta lite foton till tackkorten och då passade vi på att ta några med dopklänning och några med vanliga kläder – Celice var dock inte så samarbetsvillig under fotosessionen men ett par guldkorn fick vi allt. <3

Carolina

About Author

admin

Kommentera