Shopping/Shoppingtips

Julklappstips!

Det känns helt galet men sanningen är ju som sådan att vare sig man vill eller inte så går dagarna/veckorna just nu otroligt snabbt och snart står julen runt hörnet!

Det har blivit hög tid att börja fundera på julklappar!

I samarbete med presenter.se tänkte jag därför nu ge lite fina julklappstips! 🙂

Sakfinnaren!

En så otroligt smart liten pryl, en sådan här skulle verkligen maken behöva – han är expert på att lägga sakerna på ett bra ställe och sedan så glömmer han bort var! Vi får väl se vad tomten kommer med… 😉

Fotobricka med egna bilder!

Mina föräldrars barnbarn har bara blivit fler och fler de senaste åren och de är ju såklart mormors/morfars/farmor/farfars ögonstenar allihop – det här vore en perfekt julklapp till dem, en bricka med foton på alla barnbarnen så de alltid har dem nära! <3

Personlig body med öron och namn!

Jag älskar personliga presenter, det är ingen direkt hemlighet och den här tyckte jag ju var supersöt – hade passat perfekt till vår lilla Celice och då skall ju såklart de andra småkusinerna Lionel, Julie och Mio ha matchande outfits, perfekt att lägga under granen. 🙂

Alla tips (och mycket, mycket mer) hittar ni på https://www.presenter.se/julklappar!

Har Ni startat med julklappshandlingen ännu?

Carolina

About Author

admin

2 Kommentarer

  1. Jag är faktiskt NÄSTAN klar !
    Men i år orkar jag bara inte vara ute i sista sekund.
    I december ska vi flytta, och då vill jag hellre lägga min energi på det snarare än att trängas i affärerna med alla andra och leta julklappar i sista stund 🙂
    Kram

  2. Maria

    Sakletaren hade jag behövt, springer alltid runt och letar grejer. Är helt galet att det snart är jul, kommer gå fort men visa julklappar är redan klara i alla fall

Kommentera