Shopping/Shoppingtips

Den ständiga jakten på kläder!

Jag var bra skeptisk i början utav den här månaden, den började ju nämligen verkligen inte bra – japp, jag pratar förstås om vädret!

Början utav Maj bjöd på kallt väder och på vissa håll snö kunde jag läsa mig till – helt galet, Maj skall ju bjuda på vårväder. 🙂

Nu, sedan några dagar tillbaka har det ju börjat ordna till sig, dagarna bjuder på solsken och vissa utav dem på riktigt härlig värme – det blev ju dock som en liten ”chock” när värmen väl dök upp, hallå – vart fanns de somriga kläderna?!

Jag tyckte att Celice hade gott om kläder i storleken hon är i nu men döm om min förtvivlan när jag insåg att hon bara hade TVÅ kortärmade bodies – det räcker ju inte på långa vägar!

Såå… mamman har fått ägna sig åt sitt favoritintresse, att shoppa loss och fylla på garderoben med somriga plagg så lillskruttan inte skall behöva bli varm utan ha det sådär alldeles lagom.

Jag hittade ursöta t-shirts hos Esprit som jag föll pladask för – den ena med en enhörning på, visst är den väl söt? Jag bara älskar enhörnings-print på allt möjligt och jag har sett att folk tillochmed gör tårtor i form utav en enhörning – det kanske jag också borde testa på!

T-shirten med regnbåge på värmde mitt hjärta lite extra – Celice är ju vår lilla regnbåge, för er som inte förstår vad jag menar så kallas det barn man får efter att ha förlorat ett barn för regnbågsbarn så det är väl klart att Celice skall ha en sådan t-shirt. <3

Dessa byxor från Lindex passar ju helt perfekt till de båda t-shirtarna, helt underbara och så perfekta till vår lilla Celice. 🙂

Carolina

About Author

admin

Kommentera