Mina Tävlingar

Tävling i samarbete med Hinza!

Nu kära Ni har det äntligen blivit dags att dra igång tävlingen jag lovade Er, planen var ju att dra igång den lite tidigare än så här men dagarna blir inte alltid som man tänkt – eller hur? 😉

Hinzaväskan ger smart förvaring i hemmet och är samtidigt en färgglad inredningsdetalj. Den är perfekt som strandväska och picknickkorg. Bara att skölja ur om den blir sandig. Väskan är praktisk när du arbetar i trädgården eftersom den är tålig och står stadigt. Den mindre modellen av Hinzaväskan passar bra i cykelkorgen.

Hinzaväskorna består av återvinningsbar polyetenplast. Varianten Green Plastic är klimatsmart eftersom plasten i väskan har framställts av förnyelsebara råvaran sockerrör.

Tips på vad man man kan använda de supersnygga väskorna till:
I hemmet – Lägg barnens leksaker där i, eller varför inte tidningar, den är en snygg inredningsdetalj!
I trädgården – Lägg redskapen där i, håll koll på fröer, plocka frukt eller blommor och samla i väskan. Stadigt och tåligt, användbart och snyggt på samma gång.
Till stranden – Handduk, badkläder, sollotion, en bra bok och en kall dryck, allt får plats! Använd den ena till barnens strandleksaker, inga konstigheter om den blir sandig – bara att skölja ur!
Till picknicken – En mjuk filt, massor av godsaker, en termos kaffe och en frisbee, för både fika och aktivitet.
Till träningen – Yogamattan, tennisracketen, vattenflaskan och träningsskorna, nu finns det ingen ursäkt att inte gå och träna.
Till shopping – Mat, nya skor till dig själv eller byxor till barnen. Hinzaväskan är en perfekt shoppingpartner som bär allt du önskar. Samtidigt värnar du om miljön när väskan används om och om igen istället för butikernas plastpåsar.

Sponsor: Hinza
Vinst: En lycklig person vinner 2 likadana väskor som jag har på bilden, en stor ljusblå (längd 44 cm, bredd 17 cm, rymmer 15 liter) samt en liten lila (längd 32 cm, bredd 15 cm, rymmer 7,5 liter).

Jag älskar dessa supersnygga väskor – såå snygga och såå praktiska till så mycket, måtte det bara komma lite värme också så lär de bli flitigt använda här på vår ö. 😉

Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med och tävla!

För en vinstchans (obligatoriskt):

 • Berätta vad du skulle vilja använda dina Hinzaväskor till om du blir den lyckliga vinnaren!
 • Lämna ditt namn & kontaktuppgifter (e-post eller blogg).

För en guldstjärna:

 • Gör det ovan och sedan;
 • Gilla Hinza på Facebook
 • Lämna ditt Facebook-namn.

För ännu en guldstjärna:

 • Gör allt ovan och sedan;
 • Dela tävlingen på sociala medier.
 • Berätta vart du delat och lämna dina kontaktuppgifter.

Tävlingen avslutas måndagen den 20 februari klockan 21.00.
Lycka till!

 

Carolina

About Author

admin

45 Kommentarer

 1. jag vill ge en väska till min mamma, perfekt att ta med en lättare matsäck när hon ska ut på äventyr med barnbarnen. En sån här väska skulle passa mig också, bor nära stranden men man vill ju inte slänga ner sakerna i en plastkasse…den här snyggingen blir en fröjd att packa! Delat/gillar på fb som Camilla Wiklund

 2. Annika Nilsson

  Underbara! Den ena skulle jag definitivt ha som en inedningsdetalj med vackra inrednings- eller resetidningar i! Den andra skulle jag ha med mig varje dag till jobbet! blev alldeles till mig när du skrev att den passar i cykelkorgen! det blir perfekt för mig som alltid cyklar. matlådan skulle få bo i väskan på väg till jobbet och sedan blir det ”handle-kasse” på väg hem från jobbet!
  Gillar på FB (Annika nilsson)
  Delat på FB: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/915516271885200?pnref=story

 3. Jonas R

  Jag skulle använda det som en muta till flickvännen 😉

 4. Tove Larsson

  Vilken rolig chans att vinna dessa underbara väskor. Hade varit perfekt nu till sommaren när jag ska bege mig utomlands och spendera mycket tid vid stranden. Lätt att få med allt som behövs samtidigt som man ser stylish ut.

  Fortsätt med den underbara bloggen Carolina!

 5. Corina Måbring Cadbrand

  är självklar med och tävlar!
  Perfekta väskor som hade varit toppen för mig på jobb, vardagshanling och skulle flitigt användas under picknickar och mysiga strandbesök i sommar 🙂

  Följer på fb: heter Corina Måbring Cadbrand där

  Trevlig kväll!

 6. Anna Lundqvist

  Underbar tävling som jag gärna är med i. Den lilla väskan skulle jag ha som jobbväska. Perfekt med en väska som rymmer allt jag har med mig till jobbet allt från matlådor till anteckningsböcker, smoothies, mobil, padda osv.
  Den stora hade blivit en given strand- och picnicväska. Både snygg och praktisk.

  Delar här https://www.facebook.com/anna.blund.5/posts/248402988945698

 7. Ann-Charlotte Karlsson

  En perfekt väska att fylla med kaffe, saft, nybakta bullar och kola snittar. Sen är det bara att sätta barnen i cykelvagnen och åka till en rolig lekplats…

 8. SoffiZ

  Jag skulle packa alla bra att ha saker inför sommaren. Dvs kaffe, fika och badkläder. Den lilla skulle Towa adoptera innan jag hinner säga hej. Jag kan tänka mig att hon kommer fylla den med dockor och my little ponys 🙂
  Gillar på fb (Sofia Eriksson)

 9. Jessica Olofsson

  Skulle så gärna vilja vinna dessa, jag skulle packa min BB väska i den stora, fantiserar om mjuka tofflor och morgonrock. Den lilla fick sambon packa det lilla extra som han behöver. Älskar att man blir glad av färgerna.

 10. Ulrika Andersson

  Min son försöker tappert förflytta sina bilar från övervåningen och ner flera gånger om, mina försök med roliga kartonger och lådor visar sig inte direkt fungera, en väska skulle alltså gå till hans bilar, för snygg förvaring och enkel förflyttning.
  den andra väskan, skulle få stå redo med picknick-prylar – muggar, tallrikar, bestick och servetter, för att snabbt få följa med oavsett om det blir utflykt till stranden eller grillutflykt till skogen. så praktiskt och enkelt att bara slänga i det där sista när andan faller på. väskorna är så söta och praktiska, att man kan skölja ur, bära tungt och ömtåligt och dessutom fina som inredningsdetalj.

  gillar redan på Facebook, ulrika andersson

 11. Jag har Två små hundar som jag brukar gå och bada med på sommaren. Dessa väskor vore perfekta att bära saker i. En med leksaker, handdukar och hundgodis i och en med handduk, badkläder och fika i till mig själv. 🙂

 12. Helena

  Jag skulle använda den lilla till att förvara mina garner och stickningar i och den stora skulle användas till shopping och bad.

 13. Mia Korch

  Jag skulle använda dessa praktiska och miljömedvetna väskor hela tiden. När jag handlar för att slippa de onödiga plastpåsarna, när jag ska på utflykt med familjen och när jag behöver lite extra förvaring på barnvagnen.

  Följer på Facebook som Mia Korch

 14. Kristiina

  Hej!

  Våran familj har börjat plastbanta och stora som små är engagerade och involverade i detta roliga och nyttiga projekt!
  Ett par Hinzaväskor skulle bli perfekt pepp och motivationshöjande i vårat viktiga arbete just nu och för den växande generationen.

  Perfekt till shoppingturen i shoppingcenter, istället för alla småpåsar. I mataffären till frukt och grönt att förvara varsamt i. Till badutflykters matsäck att njuta av. Och så många fler tillfällen, för snygg och fratmtidstrygg bärhjälp!

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 15. Skulle använda denna i badrummet och ha alla mina schampoo och andra hårprodukter. De får knappt plats i skåpet.

 16. Camilla Wihlborg

  Gillar på Facebook, Camilla Wihlborg heter jag.
  Har jag turen så kommer den ena väskan att få ”bo” under barnvagnen året runt! Packas med ombyte och fika och allt vi behöver när vi ska iväg, eller att packa mat i när vi varit i affären 🙂
  Den andra skulle få bo i vår trappa – hela familjen har sovrum på ovanvåningen, och de saker som samlas på ”fel våning” skulle få åka upp/ner i väskan.

  Hoppas på tur!

 17. Maje

  Den blåa skulle vara perfekt på toaletten för alla tidningar som av nån konstig anledning vill samlas där…. Jag har länge funderat över vad som skulle passa och inte hittat nåt, men när jag såg den här blev det ju klockrent. och hela toan går i blått så det vore helt perfekt!
  den lila skulle jag ha använt som matväska till jobbet när jag jobbar natt!

 18. Linn Engelmark

  Båda väskorna hade tagits med till sommarstugan så att de kunde användas av hela familjen 🙂

  Den stora, blå hade jag haft bredvid soffan med filt/-ar i. När vädret tillåtit hade jag istället använt den till alla utflykter till stranden och med båten. Det hade varit den perfekta ”gå-i-land”-väskan, med fika, solskyddsfaktor, tidningar, pocketböcker… you name it 😀

  Den lila hade jag gett bort till min mormor så att hon kunde ha den till trädgården. Hon älskar att plantera och rensa, den här väskan hade passat perfekt till det. Eller varför inte använda väskan som kruka? 😉

  Gillar & Följer på facebook.

 19. Anncharloth

  Har länge sucktat efter en Hinza-väska men aldrig tagit mig råd.
  JAg skulle använda den lilla väskan till jobbet och den stora för leveranser till min dotter.
  Dottern har precis flyttat och jag hittar varje dag saker och kläder som är hennes. Är trist med dessa plastkassar som åker fram och tillbaka. Det HAde varit trevligt med en vacker Hinza istället.

  Jag har även:
  GillaT Hinza på Facebook (ANnCharloth Stjärnstrand)

  Samt
  DelaT tävlingen på Facebook.

 20. Jag är gärna med och tävlar !
  Jag har gillat Hinza på fb ( Christina Kaakinen)
  Har delat tävlingen offentligt på fb.
  Om jag har turen att bli den lyckliga vinnaren så kommer dessa underbara väskor att få följa med på alla resor och strandbesök som väntar framöver i sommar .Den blå blir perfekt till min 10-årige son att ha sin handduk och badleksaker i.

Kommentera

costartech.com/wak-602069/ Fibroids, particularly when small, may be entirely asymptomatic. Ufe should not be performed in women who are pregnant or postmenopausal or in those who have cancer or active infection. Ufe should not be performed in women who are pregnant or postmenopausal or in those who have cancer or active infection. 1 drivers for the uterine fibroids therapeutics market 29 3. viagra compared to viagra Please acknowledge your agreement i have read and agree to webmd's privacy policy from webmd featured centers how well are you managing your eczema? Why whole grains help you lose weight what's lurking in your mouth? Health solutions from our sponsors birth control for moms bipolar disorder facts topics related to uterine fibroids ct scan (cat scan, computerized axial tomography) endometrial cancer magnetic resonance imaging (mri). Acircnbsp these chemicals can be absorbed into the skin. viagra price comparison 1 drivers for the uterine fibroids therapeutics market 29 3. Mm00705 april 2, 2011 copy 1998-2012 mayo foundation for medical education and research (mfmer). kavatik.it/untuk/grb.php?shn=603217 Alumni home alumni groups alumni awards international alumni career resources michepedia brownbag learning events volunteer departments aerospace engineering atmospheric, oceanic and space sciences (aoss) biomedical engineering chemical engineering civil and environmental engineering electrical engineering and computer science industrial and operations engineering integrative systems and design materials science and engineering mechanical engineering naval architecture and marine engineering nuclear engineering and radiological sciences giving search for: recent posts harvesting the heart’s energy nano and micro manufacturing workshop michigan engineering homecoming weekend the growing problem of ‘space junk’ better fuel injectors for motorcycles recent comments robert a pittaway on underwater robots marty hoffert on autonomous flying robots paul standish on batteries of the future kuldeep singh multani on batteries of the future eric on batteries of the future archives october 2012 september 2012 august 2012 july 2012 june 2012 may 2012 april 2012 march 2012 february 2012 october 2011 july 2011 meta log in entries rss comments rss wordpress. Therefore, our goal in treating fibroids is to both to lower the estrogen level to one that will permit normal hormonal balance and discourage fibroid growth. ecolesps.ca/gng-604102/ http://recnschool.com/qhgtpwngsxer/by-5min-life-videopedia-useful-sites-about-what-weldcraft-waynes.html Acircnbsp these chemicals can be absorbed into the skin. Join mayo clinic's online community. http://lajihua.info/btzbqtdelend/tmj-disorders-are-often-divided-into-three-catego-crear-colonoscopy.html Different types the healthy uterus subserosal intramural submucosal pedunculated symptoms of fibroids common symptoms excessive menstrual nbspnbspnbspbleeding pelvic pain pressure urinary incontinence nbspnbspnbspfrequency who is at risk? Take our online survey no survey available pedunculated fibroids knowing the types of fibroids and the associated symptoms of uterine fibroids is important in deciding the type of fibroid treatment that will be the best option for you and your lifestyle. http://thewomensinvestmentclub.com.au/ouqssqhedcowogtuaranamxconvertible/page-tools-feedback-add-definition-word-browser-m-leasure-truthfulness.html Mm00705 april 2, 2011 copy 1998-2012 mayo foundation for medical education and research (mfmer). Uterine fibroids are the most frequent indication for hysterectomy in pre-menopausal women and, therefore, are a major public health issue. http://hypnobabies4peace.com/abx-600892/ Different types the healthy uterus subserosal intramural submucosal pedunculated symptoms of fibroids common symptoms excessive menstrual nbspnbspnbspbleeding pelvic pain pressure urinary incontinence nbspnbspnbspfrequency who is at risk? Take our online survey no survey available pelvic pain and pressure uterine fibroid tumors tend to be hormonally sensitive, meaning that with the release of estrogen from a woman's body, the fibroid tumors increase in size. Cons: this procedure is limited by the volume of fibroid tissue that needs to be treated. grapefruit effect on viagra Therefore, our goal in treating fibroids is to both to lower the estrogen level to one that will permit normal hormonal balance and discourage fibroid growth.