Shopping/Shoppingtips

Vad gör man när magen växer?

När magen växer känns det ofta väldigt snabbt som att garderoben snabbt krymper – hur kommer det sig egentligen? 😉

Många kan länge ha sina vanliga kläder, både byxor, linnen och överdelar medans andra (som jag själv) får mage snabbt och vill man försöka dölja den ett tag är det inte så himla lätt – det är ju inte alltför kul att plötsligt behöva klä sig i ”tält”-liknande plagg.

Sen kommer den där perioden där man ofta gärna vill framhäva magen, man klär sig tight och vill verkligen visa upp sin mage, man tycker ofta att man är såå stor – fast när man med facit i hand sedan i slutet tittar tillbaka så kan man inte låta bli att skratta åt det, för egentligen syntes det ju knappt. 😉

I slutet sen då, ja då kan det vara problem att hitta något som passar, har man köpt på sig kläder under månaderna som gått så kanske de inte längre passar TROTS att det är ”mammakläder” – det är ju lätt att lägga på sig både vätska och kilon i slutet och kanske har magen en tillväxtperiod vilket gör att linnena helt plötsligt slutar på halva magen, inte så snyggt kanske! 😉

Jag älskar att kunna använda någorlunda ”vanliga” linnen och sedan ha någon mysig kofta eller tröja ovanför – det känns bekvämt, ser snyggt ut och värmer litegrann så här i kyliga januari.

Hos Esprit har jag hittat en helt underbar kofta som framhäver magen på ett snyggt sen och som sedan funkar efteråt med hjälp av amningsfunktionen – perfekt, och praktiskt!

Visst ser den skön ut?

Denna mjuka, sköna amnings-bh från Lindex hade passat perfekt under koftan!

Carolina

About Author

admin

Kommentera