Shopping/Shoppingtips

Att piffa till sig inför vinter och jul!

Idag är det första advent – helt galet vad tiden flyger iväg just nu, snart är December här – December kommer säkerligen som vanligt bara att swisha förbi och sedan får vi välkomna 2017, ett år som vi har stora förhoppningar på – måtte 2017 bli betydligt bättre än vårt 2016. <3

Jag har börjat söka runt efter kläder att ha på julafton, i år är vi inbjudna till min bror och hans familj, det ska bli riktigt mysigt och det blir första gången vi firar julen där. 🙂

Jag vet inte riktigt exakt vad jag är ute efter för julkläder ännu men en smickrande klänning, strumpbyxor eller leggings och ett par snygga skor är ju aldrig fel. Att leta efter en klänning är ju dock som att bege sig ut i djungeln, det finns ju såå sjukt mycket snyggt, en del önskemål har jag ju såsom att den skall vara smickrande för figuren men sedan vill man ju inte heller att den skall vara ”för mycket” eller ”för enkel”.

Jag har fastnat lite extra för den här omlottklänningen från Esprit – omlott är lite av min grej och Esprit är ett favoritmärke, de brukar ha snygga och bekväma plagg.

106eo1e014_600

Vad tycker ni om den här? Kan den vara något för mig tro?

263707_f

Den här väskan från KappAhl skulle passa fint till jul-outfiten, enkel, stilren och lagom format – helt i min smak!

Det bästa efter julhelgen tycker jag är när man kan krypa ner i mysiga mjukiskläder och då vill jag gärna också ha något mysigt och snyggt (!) på fötterna, när jag hittade dessa hos Esprit föll jag pladask – de skulle hemskt gärna få flytta hem till mig, det är bara att hoppas att ”tomten” läser detta inlägg. 😉

096ek1w087_001

Visst ser de helt ljuvliga ut?

inläggsbild

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Det är så snyggt med omlottklänningar 🙂

    Svar: Vad roligt att du är med!
    Lycka till :). Glöm inte att spana in bloggen varje morgon från 07:01 när nya luckan dyker upp.

Kommentera