Familjen

Ny aktivitet – igen!

innebandy

Att barnens intressen ändras med tiden är ju inget konstigt men som förälder är det inte alltid lätt att hänga med på vad som är det senaste, vad som är aktuellt just nu och vad barnen allra helst vill göra.

Både Oliver och Isabella har spelat fotboll i flera år och det har liksom varit det. Men i år har det varit annorlunda, Oliver började prata om Parkour, att han gärna ville gå i det. Vi fick veta att det skulle startas upp Parkour på Styrsö och det lät ju perfekt – men samma dag som ”prova-på”-dagen för Parkour var så berättade han att han inte ville gå…

Han började då att prata om innebandy istället – och av en händelse dök det upp en notis på Facebook några dagar senare att höstens innebandy-träningar för 06/07 skulle dra igång så förra onsdagen var Oliver där för första gången.

Ni skulle sett honom när han kom hem, hela han lös av lycka och han sade ”det här var verkligen min grej” – så att han tyckte det var kul var det ju inga tveksamheter om. 😉 Nu har han gått i det i 2 veckor och än så länge är han lika positiv och jag hoppas verkligen det fortsätter så – perfekt med både fotboll och innebandy för vår stora kille. <3

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Roligt :). Min son började också med parkour här under hösten 🙂

Kommentera