Loppi Blogbag

Loppi Blogbag Höst 2016!

img_0806

Häromdagen fick vi hämta ut ett paket från ICA, det var ett efterlängtat sådant även denna gång – det var nämligen en ny Loppi Blogbag som denna gång heter ”Höst 2016”!

Dessa paket gör oss aldrig besvikna och inte heller denna gång! 🙂

Paketet innehöll:
*Colgate Tandkräm – Colgate Smiles kids 0-5 är en tandkräm speciellt framtagen för de minsta, med ny mild smak med anpassad fluornivå. ”Perfekt för oss att ha hemma när min älskade brorson är hos oss nu när han minsann har fått 2 små tänder. :-)”

*Palmolive Barntvål – Magic Softness härlig skumtvål direkt från pumpen med en ljuvlig äppeldoft, som gör det så mycket roligare att tvätta händerna. ”Barnen blev jättenöjda och tycker att den luktar sååå gott, är det kanske slut på tjatet om att tvätta händerna nu?! ;-)”

*Yoplaits Safari – Yoplaits Safari är den kalasgoda yoghurten som gör varje dag extra rolig för nyfikna och leksugna barn i alla åldrar. Släta, lena och riktigt smarriga smaker, helt utan fruktbitar, att fylla på spralldepåerna med. ”Även här blev barnen överlyckliga, de älskar Safari-yoghurten och tycker att vi är alldeles för dåliga på att köpa hem den – en klar favorit!”

*Neutral – Neutrals tvättmedel är särskilt utvecklat för känslig hud tillsammans med Astma- och Allergiförbundet. Det innehåller 0% färgämnen och 0% parfym för att minimera risken för allergiska hudreaktioner. Tvättmedlet rengör och tar bort fläckar effektivt redan vid 30 grader. ”Perfekt hemma hos oss – Isabella har ganska känslig hud så det här kommer väl till pass. :-)”

*Comfort – Sköljmedlet Comfort Sensitive är parfymfritt och extra milt mot känslig hud. Det är dermatologiskt testat och rekommenderat av Astma- och Allergiförbundet. Comfort Sensitive vårdar dina kläder och lakan samt gör dem härligt mjuka och fräscha! ”Även den här passar utmärkt hos oss med tanke på vår känsliga Isabella. <3”

*Old El Paso – Old El Paso utvecklar nu sitt mexikanska sortiment genom att lansera en minivariant av sin populära mjuka båtformade tortilla Stand ‘N’ Stuff. Nya Mini Stand ‘N’ Stuff är ett praktiskt och gott alternativ för alla som vill äta god tortillas min i litet mindre format. ”Vi älskar de stora båtarna i vår familj och de har blivit ett stående inslag vid varje tacos-måltid, vi ser fram emot att dessa dessa minisar också – tror framför allt barnen kommer gilla dem då de stora båtarna ibland kan vara lite svåra för barnhänder att hantera.”

Folksam – Folksams barnkit är ett praktiskt litet kit som är prefekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Den innehåller diverse bra att ha grejer såsom: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm. ”Helt perfekt kit, det har redan hamnat i handväskan för att alltid ha ”första hjälpen” till hands.”

Storytel – Välj bland tusentals titlar! Upplev kittlande maktspel, ångande passion, träget polisarbete eller roliga barn-/ungdomsböcker. Med Storytel får du tillgång till tusentals ljudböcker direkt i mobilen och många kan du även läsa som e-bok. ”Perfekt, den här skall maken få utnyttja – han gillar att slappna av när han pendlar till och från jobbet och älskar böcker, perfekt kombo. ;-)”

Tusen tack Loppi för ännu en grym blogbag – vi ser med spänning fram emot nästa! <3

Carolina

About Author

admin

Kommentera