Familjen

Kämpalek!

Jag har ju tidigare berättat att Oliver numera går i Nyingarna och i helgen var det dags för hans första Kämpalek!

Nyingarna, tillsammans med scouterna begav sig till Vårgårda där de mötte upp andra scouter/nyingar från Västra Götaland. 🙂

Trots att vädret bjöd på en blandad kompott så var det en mycket nöjd son (och pappa!) som kom hem efter en lång, härlig heldag utomhus.

Allt hade varit heeeelt perfekt om inte Oliver fått ett stick i halsen precis när de var klara… det är oklart vilket djur som orsakade sticket men man gissar på geting. Lite salva gjorde susen och tack och lov så visade sig inga allergiska reaktioner – lurigt det där när det är första gången man blir stucken!

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Annika

    Kul med scouterna 🙂

    För kännedom så är det inte första getingsticket man reagerar på utan är man allergisk så är det andra gången man blir stucken som man får en allergisk reaktion (”Det betyder att immunsystemet överreagerar på giftet som en geting sprutar in i kroppen. Efter det första getingsticket producerar personens kropp Immunoglobilin E (IgE)-antikroppar. Om hon eller han blir stucken igen av en geting, av samma eller liknande art, reagerar insektsgiftet med IgE-antikropparna. Histamin och andra substanser frigörs ur cellerna och orsakar allergiska symtom”).

Kommentera