Vår ängel Joel

Sex månader

Min älskade son, min Joel! 💙

Jag kommer aldrig få se vilken ögonfärg du har. Jag kommer aldrig få se ditt leende och aldrig få höra ditt härliga skratt. Jag kommer aldrig få höra ditt första ord och aldrig få se dig lära dig krypa eller när du tar dina första steg. Jag kommer aldrig kunna torka dina tårar när du är ledsen…

Du finns dock alltid i mina tankar, i mitt hjärta och i mitt liv för evigt. Du har lärt mig något viktigt – att aldrig ta någonting för givet, att vara rädd om och att uppskatta det man har, att aldrig glömma visa kärlek och omtanke – när man minst anar det kan det vara för sent. 😢

Idag blir du 6 månader min älskade Joel, vi tänder ljus för dig idag och glöm inte bort, du är alltid älskad, aldrig glömd. 💙

Finns det någon där ute som tänker på oss och vår älskade son idag och som känner att de vill göra något extra – skänk isåfall gärna en slant i Joels namn till Spädbarnsfondens kampanj Solvända och bidra till forskning om spädbarnsdöd. Ditt bidrag kan rädda liv! <3

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Anna

    Massa kramar till dig idag. Tänder ett extra ljus här hemma för Joel bredvid Vilgots 💙💙

    Anna d

Kommentera