Sponsrade inläggVårt Hus

Klart, men redan med nya drömmar…

Så här var det i slutskedet av renoveringen

För ett par veckor sedan blev byggarbetarna äntligen klara med fasaden på vårt hus, jag skall ärligt säga att jag är såå nöjd – det ser inte ut som samma hus längre utan det känns som ett helt nytt!

Att byta fasad gjorde verkligen såå mycket och att vi dessutom passade på att sätta in en ny ytterdörr blev verkligen pricken över i:et – det ser så snyggt ut utifrån och det har blivit mycket ljusare inne med valet av en vit dörr som har flertalet fönster i sig, hur bra som helst!

Nu när det är klart så har man ju redan börjat fundera på nästa projekt, vad skall göras härnäst?

Jag är lite sugen på att fixa till i trädgården på lite olika vis, lägga en gräsmatta nedanför altanen, och få lite ordning för som det är nu så är det mestadels berg i vår trädgård vilket jag tycker är lite tråkigt.

gummivattenslang_standard-10093-1-635526948778038863

Jag skulle också vilja fixa till en vattenslang, den här hos Engelbert Strauss var helt i min smak, dels för att kunna vattna blommorna utan att behöva bära ut på tunga vattenkannor men också för att kunna fylla upp en pool som jag drömmer om att kunna ha någonstans på utsidan.

Att kunna odla lite bär och grönsaker vill jag också kunna göra i trädgården – det finns många drömmar och visioner i hushållet Åhsberg, sedan skall bara möjligheten finnas att kunna förverkliga dem också, men japp – trädgården kommer förhoppningsvis att kunna bli vårt nästa projekt, det gäller bara att planera och komma överens hur exakt vi vill ha det. 🙂

inläggsbild

Carolina

About Author

admin

Kommentera