Vårt Hus

Att drömma om nytt

Just nu renoveras det för fullt på utsidan av vårt hus, vi har snickare på plats och det är synd att säga att det är lugnt och skönt här hemma. Det är nämligen fasadbyte som pågår, förra året påbörjades det och nu är det då äntligen dags att få färdigt resten och en del ytterligare saker som vi kommit på ”längs vägen”. 😉

Det är ju inte bara utsidan vi vill få ordning på utan vi drömmer även om att göra om på insidan, i flera rum är det mindre arbeten som skall göras, såsom tapetsering/målning medan det i källaren är lite större projekt på gång men riktigt allt vill jag ju inte avslöja så här på en och samma gång.

I vardagsrummet är jag lite sugen på att göra en fondvägg och jag har en viss förkärlek till tapeter som ser ut som träpanel och hos LovelyHome hittade jag en ursnygg, kolla in den här tapeten – jag tror den skulle bli såå snygg i vårt vardagsrum.

Har Ni något särskilt rum som Ni drömmer om att göra om där hemma?

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. visst är det mysigt att få göra lite nytt! Vi totalrenoverade vår husbåt för nåt år sen, så vi vilar gärna lite nu 😉

Kommentera