Sponsrade inlägg

IKEA – Let’s Relax

-sponsrat inlägg-

Här kommer ett inlägg som jag tycker är väldigt viktigt, jag är nämligen helt säker på att jag inte är ensam om att känna mig lite småstressad när jag tittar på Instagram och andra sociala medier och ser alla andras helt perfekta tillvaro – hemmet är alltid tipptopp, det serveras alltid god och nyttig mat, som dessutom ser helt fantastisk ut på bilderna – någon mer som känner sig stressad och pressad över att det är så det ”SKA” vara?

Men hey – sånt är inte livet eller hur?! Iallafall jag kan känna lite lätt kaos i vardagen titt som tätt när man skall få ihop allt, och jag tror att det är fler som känner så.

Världen är full av livsstilsbloggare, tv-program och kokböcker som alla höjer ribban ett snäpp till. Vi översvämmas av bilder på det perfekta och det lyckade. IKEAs nya film “Ta det lugnt” är ett försök att dra igång ett samtal om de förväntningar som kan göra livet onödigt krävande. IKEA vill hjälpa dig att säga ”Hej då” till stress och ”Hej!” till glädjen i att laga mat och äta tillsammans.

Sanningen är att det inte är sant. Du kan ta det lugnt. Ingen är perfekt. Alla ”fuskar” i köket och gör det som behövs för att livet ska fungera. Och det är faktiskt okej. Saken är den att på IKEA tycker dem att det är mer än okej – de tycker det är underbart.

“Ta det lugnt” är ett försök att dra igång ett samtal om de förväntningar som kan göra livet onödigt krävande. På IKEA vill de hjälpa dig att säga ”Hej då” till stress och ”Hej!” till glädjen i att laga mat och äta den – tillsammans. ”Hej då” till att följa med i modesvängen och ”Hej!” till det som gör dig glad. ”Hej då” till ”rätt” sätt – och ”Hej!” till ditt sätt.

Jag kan känna igen mig i det ovan, ett tag var jag sådan, jag försökte ta de perfekta bilderna, letade konstant de perfekta vinklarna för maten och allt skulle vara på tipptopp men sen insåg jag att det inte är så vårt liv är, jag delar gärna med mig av vårt liv på sociala medier men numera visar jag upp verkligheten, så som det är och inte så som ”det borde” vara – jag njuter mer av familjen och det vill jag att DU också skall göra. <3


Denna video är sponsrad
Ta en titt på denna filmen och tänk efter, slappna av och njut av tiden med familjen, en måltid tillsammans kan bli som en fest om man bara tar sig tid att slappna av. <3

Carolina

About Author

admin

3 Kommentarer

  1. IKEA är ju så himla duktiga på att göra reklamer 🙂 Det är verkligen nånting att tänka på det där; RELAX! 🙂

  2. Viktigt budskap, sponsrade inlägg av denna sort gillas skarpt!!! Det har ju en baktanke på ett positivt sätt .

  3. Hej!
    Det är Miriam på The Walt Disney Nordic Company som skickar ut vinsterna och när jag mailade era adresser till henne så hade hon fortfarande semester.
    Igår fick jag mail från henne att hon var tillbaka och hade packat och skickat iväg filmerna till er så den dyker snart upp i brevlådan 🙂
    Kram

Kommentera