Sponsrade inlägg

Gå ner i vikt genom att spela spel

Det låter ju helt vansinnigt, att gå ner i vikt genom att spela spel! De flesta förknippar nog tv-spel och online-spel med viss slapphet för det här är ju trots allt stillasittande aktiviteter såvida man inte sysslar med videospelen där man ska spela tennis eller dansa framför TV-skärmen. Redan för några år sedan så kunde man se en trend med dataspel där den som spelar måste röra på sig och faktiskt blir riktigt svettig.

Det gäller att välja rätt spel
Om man spelar spel istället för att äta så kan man kanske gå ner i vikt med slots, poker eller genom att spela lotto online, men för de flesta så är det inte den här typen av spel som kommer att leda till viktnedgång. Vill man bli fin så får man lida pin så det gäller att välja spelen som faktiskt är till för att få dig att röra på dig.

Ett sådant spel är Nintendo Wii Fit U som är känt för att hjälpa folk med att gå ner i vikt. Genom att träna en timme per dag med spelet så kan man se en stor skillnad på rätt så kort tid. Med programmet så får man även bra koll på hälsotillståndet och det ger mycket underhållande hemmaträning.

Det finns flera exempel på den här typen av spel och vissa passar bättre för unga medan andra är till för lite äldre som kanske inte normalt sett spelar mycket. Som förälder så kan man ju fundera på att introducera den här spelvarianten om det är så att man har barn som ofta sitter stilla och spelar videospel.

Det gäller att vara envis
Något som alla som har gått ner i vikt vet är att det gäller att vara envis och så även då man tänker bränna fettet med spel. I början så kan det tyckas kul med spel som går ut på att man dansar, hoppar och svettas men efter ett tag så blir det lätt så att man hellre gör något annat istället.

Ett spel ställer ju inte samma krav som ett medlemskap på gymmet eller medverkan i en träningsgrupp där andra förväntar att man ska dyka upp. Kanske kan det vara en god hjälp att spela tillsammans med andra så att det inte blir så lätt att komma med undanflykter.

En annan sak att tänka på är att man lätt kan bli trött på det där spelet och helt enkelt upphöra med den regelbundna träningen varpå man går upp i vikt igen. Effektiv viktnedgång kräver ju att man inför en förändring som man sedan kan hålla. Detta oavsett om man genomför en diet eller börjar träna mer. Med tanke på detta så kanske det är bäst att se spelen för viktnedgång som en rolig gimmick och något som kan vara kul för barnen hellre än som en lösning för att ligga kvar på rätt vikt länge.

Detta är ett sponsrat inlägg

Carolina

About Author

admin

Kommentera