Familjen

Skolavslutning


I onsdags var det dags för barnen på Donsö-skolan att ha skolavslutning!

Morgonen bjöd på mulet väder, barnen gav sig iväg som vanligt då de skulle träffas i klassrummen innan avslutningen drog igång.

08.45 var det dags för oss andra i familjen att samlas på skolgården då rektorn skulle prata, alla klasserna skulle sjunga osv. Just när barnen skulle upp och sjunga så öppnade sig himmelen och regnet öste ner – typiskt!

Det kändes lite tungt att stå där på skolgården, det var flera stycken som stod med sina små bebisar och smärtan gjorde sig extra påmind – det skulle ju vi också gjort, hade han kommit som beräknat så skulle vi haft en 2-månaders bebis och sen skulle vi njuta av en lååång sommar tillsammans hela familjen, det gör så ONT att det inte blev så!! 😢

Efter skolavslutningen så gick vi med min brors sambo, vi gick ner och handlade lite presenter till barnen och så åt vi lunch ihop.

Det blev att vi spenderade precis hela dagen tillsammans, vi umgicks, fikade och på kvällen åt vi räkor tillsammans och då gjorde även mina föräldrar oss sällskap!


Skolavslutningspresenter

Barnen verkade nöjda med dagen och somnade som stockar när ni kommit hem, och Isabella hon passade på att fira sommarlov ordentligt, igår vaknade hon inte förrän 9.50.

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Är mitt första besök här tror jag, förstår att någon måste ha hänt eftersom du skriver som du gör. Beklagar sorgen :/.

Kommentera