FamiljenFödelsedagGåvor och Vinster!

Bättre sent än aldrig

Isabella fyllde som ni kanske minns 7 år redan i februari men då låg vi i familjen däckade i influensa och därför blev aldrig kalasandet av då, vi planerade sedan att ha barnkalas för henne den 26 mars och då skulle tjejerna i klassen få klä ut sig till påskkärringar på kalaset, de tankarna gick ju dock till spillo eftersom vårt liv slogs i spillror den 21 mars då vår älskade lille Joel föddes stilla.

I onsdags förra veckan lade vi en beställning på kalasprylar med Enhörnings-tema hos Barnkalaset.se och redan i fredags hade vi paket att hämta på Ica, riktigt snabb leverans alltså! 🙂

Paketet innehöll massa prylar med de söta enhörningarna på och så köpte vi godisklockor att stoppa i godispåsarna. 🙂

I lördags satte vi oss och skrev inbjudningar och när de var skrivna så tog vi en promenad runt vår ö och delade ut dem, snabba ryck – vi bestämde oss nämligen för att ha kalaset igår (tisdagen den 14/6) så det skulle bli av innan sommarlovet och innan klasskompisarna åker iväg kors och tvärs.

Jag blev helkär i temat, enhörningarna är ju verkligen såå fina – och jag bara älskar färgkombinationen.

Även gästerna blev helkära i motivet, vissa bad tillochmed att få med sig tallriken och muggen hem! <3

Ballongerna över bordet passade perfekt ihop färgmässigt till temat!

Öppningen mellan vårt vardagsrum och matsal dekorerades också med ballonger.

Lite av godsakerna som tjejerna bjöds på!

11 tjejer (inklusive Isabella) spenderade eftermiddagen här igår, det lektes lekar och åts en massa gott och jag fick flashback till barndomen när det var ett par äldre killar som uppmärksammade att hela vårt hus var fullt av tjejer och gjorde allt för att påkalla deras uppmärksamhet. 😉

Vi hade en mycket nöjd Isabella som somnade som en stock efter ett lyckat kalas och hon är såå nöjd med kalastemat, de fina presenterna hon fick och såklart för att så många av kompisarna kunde komma. <3

/I samarbete med Barnkalaset.se

Carolina

About Author

admin

Kommentera