Allmänt

Finbesök i trädgården


När vi åt lunch idag fick vi en trevlig överraskning, vi såg ett rådjur traska omkring i vår trädgård. Hon gick flera gånger fram till en dunge vi har i trädgården och jag undrade vad hon gjorde där.

En liten stund senare fick jag svar på funderingen, efter henne kom världens sötaste lilla kid ut, hon följde efter sin mamma och sedan stannade de intill husväggen där kiden fick lite mat av sin mamma – så himla sött. <3

Mindre sött var det dock när vi upptäckte att rådjuret minsann varit lite hungrig och smakat på våra blommor (som står på trappan till altanen!) men det får det väl vara värt för att ha fått denna söta syn så nära inpå. 🙂

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Då är det något fel på din blogg för går jag in via din länk så är det Lotta inlägget som kommer upp 😉 Är nog någon inställning du får ändra. Sedan går jag i din meny och klickar på allmänt så får jag upp från 12 juni, så ngt stämmer inte.hehe..Hoppas du får ordning på det.
    Ok vad skönt! Allt är bara bra här;)

Kommentera