Allmänt

Att uppleva med underhållning

fab26Therese McDonald

Att gå på event och andra tillställningar är ju ruskigt kul, genom åren på olika arbetsplatser och även genom bloggandet har det blivit en del och det är alltid lika kul att umgås, äta gott och ha riktigt skoj!

Jag har på alla dessa event och tillställningar sett en del underhållning och det har varit av varierande kvalité kan man väl lugnt säga.

De flesta tillställningar och event som jag har varit på har haft någon lokal förmåga som uppträtt, det har varit allt från stand up comedy till sång och lite annat smått och gott – som sagt, det har varit varierande kvalité på underhållningen men det har alltid varit väldigt trevligt och man får inte roligare än man gör sig, inte sant? 😉

Den bästa underhållningen jag upplevt måste ha varit för några år sedan när vi var på vackra Hällsnäs utanför Göteborg på Fab Mamas Event – hela eventet var så otroligt bra organiserat och genomfört med olika aktiviteter under dagen, tävlingar, god middag och sen så underhöll fantastiska Therese McDonald på kvällen. Alltså, vilken kvinna hon är – så galet rolig, tårarna rann och hon är så otroligt igenkännande på scen, det går inte annat än att bara älska henne! Som att inte allt detta vore nog så övernattade vi dessutom där – det var ett riktigt feel good-dygn och något jag så gärna skulle vilja göra igen.

Något jag drömmer om är att få gå på ett event eller en tillställning där man har en trollkarl på plats, jag är otroligt fascinerad av dessa och tänk om man någon gång skulle kunna få lära sig lite knep utav dem – det är ju säkerligen inget de vill dela med sig av, men drömma får man ju, eller hur? De är så otroligt skickliga och det är ju helt otroligt vad de kan göra utan att man märker eller förstår någonting, DET skulle jag vilja uppleva live!

Har du varit på något större event eller tillställning, vad tyckte du isåfall om det? Var det bra underhållning där, vilken sort? Jag är nyfiken – kanske kan man få lite nya tips om upplevelser man helt enkelt bara måste få uppleva, upplevelser är ju det bästa som finns. 🙂

Carolina

About Author

admin

Kommentera