Vår ängel Joel

2 månader


Älskade Joel, idag är det exakt 2 månader sedan du föddes stilla, saknaden är enorm och det känns som att en bit av mitt hjärta för alltid är borta – den biten är där du är, hos dig. ❤️️

Dina storasyskon saknar dig så, men de vet – att när de varje kväll pratar till dig så hör du dem, Oliver säger att när han känner en vindpust så är du nära och vi längtar tills vi får se regnbågen igen för då vet vi att du och dina änglakompisar åker rutchkana. 💙

Älskade Joel – idag tänder vi ljus för dig, du är för alltid i våra hjärtan och tankar och vi saknar dig så. ❤️️

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Anna d

    Mina flickor pratar också ofta om lillebror och det är så skönt att prata med dem, då det verkligen gör Vilgot till en del av vår familj. Samtidigt gör det så ont att de ska behöva gå igenom detta när de är så små. de saknar honom särskilt nu när de vet att han skulle ha varit här nu och inte längre i magen. Men samtidigt ser barnen Vilgot på ett så fint sätt och de är inte lika fyllda av svart sorg som jag.

    Jag känner Vilgots närvaro varje gång jag ser en vit fjäril då jag såg vårens första fjärilar den dagen vi begravde honom.

    Vi har en minneslåda här hemma med alla saker efter Vilgot och barnen fyller den med teckningar, fina stenar, pärlhalsband mm och det är så fint när de kommer och säger att jag vill ge denna till Vilgot mamma ❤️

Kommentera