FamiljenVår ängel Joel

Underbar omtanke!


Det finns helt fantastiska, underbara, omtänksamma människor där ute! ❤️️

En tjej jag lärde känna via en gravidgrupp på Familjeliv när jag väntade Isabella hörde av sig för ett tag sedan – vi har inte träffats eller pratat regelbundet på flera år men vi är vänner på Facebook och följer varann på instagram fortfarande, och hon är helt grym på att sy.

Jag har kikat på de underbara plagg hon syr åt sina egna barn och på beställning och jag tänkte flera gånger tanken att jag ville beställa något utav henne när vi fått vår Joel…

Iallafall – hon hade sett vad som hände vår älskade Joel och beklagade sorgen och skrev att hon ville sy något åt oss, ett minne.

Jag blev otroligt glad och rörd av denna fina omtanke och det ville vi såklart gärna ta emot.

Igår låg denna helt ljuvliga filt i vår brevlåda, den är helt underbar och det blev ju såå bra med vår älskade Joels namn på den – denna filt kommer vi alltid ha nära oss som ett fint minne och som något vi kan krama lite extra när vi är ledsna och saknaden tränger på. ❤️️

Tusen tack Tanja för en helt underbar gåva som betyder så mycket för oss!

Carolina

About Author

admin

Kommentera