Loppi Blogbag

Det kom en blogbag!

ÄNTLIGEN är väl det bästa ordet som kan beskriva känslan när jag fick mailet om att vi fick förmånen att testa en Loppi Blogbag – det var alldeles för längesedan sist!

Innehållet brukar vara kanonbra och denna gång är inget undantag – jag är såå nöjd!

Safari Kvarg från Yoplait blev barnen överlyckliga över att se, de längtar verkligen efter att få testa dessa spännande smaker, jag brukar själv äta kvarg till frukost så barnen gillar de men nu när det är Safaris kvarg så misstänker jag att de finner nya favoriter. 😉

”Chicken Tinga” från Old el Paso ser riktigt spännande ut, att bara behöva tillsätta kyckling och lök och sedan ha en komplett rätt låter ju helt perfekt, kanske kan bli ett perfekt komplement till fredagsmiddagarna som annars brukar varvas utav tacos och pulled pork!

Nature Rengöringsgel från Dermosil verkar kanon, det är en produkt som förutom att göra ren ansiktet och ta bort makeup återfuktar och mjukgör huden och det behöver jag verkligen – många tårar rinner ju ner för mina kinder i princip dagligen vilket har gjort att min hud nu känns torrare än förut, kanske kan denna gel hjälpa mig. 🙂

”Snobben” The Peanuts Movie blev barnen (och jag!) riktigt glada över att se i lådan – barnen har sett reklam från filmen och har berättat om olika roliga sekvenser så jag misstänker att det blir skrattfest när vi myser ner oss i soffan framför den i veckan som kommer.

Mössa och napphållare från Geggamoja – jag älskar Geggamojas grejer, de är såå fina och mössan vi fick var i perfekta färger för att passa in i vår familj. Napphållaren finns det garanterat någon liten i vår närhet som kan få pimpa nappen med.

Tusen tack Loppi!

 

 

Carolina

About Author

admin

Kommentera