Allmänt

Vår eller ej?!

Kan våren vara på väg nu, kan den vara här för att stanna? Ibland känner man sig väldigt säker på att så är fallet, speciellt de dagar då solen förgyller dagarna med värme och ljus – men andra dagar så ändrar sig tankarna lika snabbt igen, dagarna då det är grått, tröst och regnigt…

April kan ju vara en väldigt lurig månad, lika gärna som att den kan bjuda på riktigt vårväder, lika gärna så kan det falla snö som snabbt följs utav slask så det är svårt att planera hur man skall klä sig och även hur man skall göra inne.

Jag tror nämligen inte att jag är ensam om att ha barn som gärna leker ute och som sedan då drar in det blöta från slasket, smågruset som blir när man motverkar halkan på utsidan osv – det är då jag känner att jag måste verkligen ta tag i det riktigt simpla, att införskaffa entrémattor så barnen (och vi vuxna) har någonstans att torka av fötterna och inte drar in det blöta och småstenen överallt i huset.

Jag längtar otroligt mycket efter sol och värme, att få fyllas med energi, att få höra barnens glädje och lycka över värmen som kan innebära en dag på stranden, lek, bus och glass utomhus! Vädret som vi haft de senaste veckorna här passar ju dock verkligen min sinnesstämning just nu – det är mestadels grått och blött ute, de allra mest ”lämpliga dagar” öser regnet ner på utsidan och jag vet ju varför, inte för att det kanske ger någon tröst men ändå, det speglar av sig av mig.

Även om det jag skriver låter luddigt så vet jag att en del av er förstår och en del av er vet precis, jag kommer skriva mer i klartext så småningom, det kan dröja timmar, dagar eller veckor – exakt när vet jag inte just nu, det återstår att se. Till dess är det bara att invänta ljuset och värmen, glöm inte bort att ge dina nära och kära en extra stor kram – kärleken är det viktigaste vi har, glöm aldrig bort det – lova mig det!

Carolina

About Author

admin

2 Kommentarer

  1. Underbara fina ni, som jag lider med er 🙁

    Stora kramar <3

Kommentera