Event

Presslunch med VisitDenmark!

Igår var jag inbjuden till presslunch med VisitDenmark och Stena Line!

Lunchen ägde rum på Oscar & den lille, en mysig liten restaurang med danska influenser och vi bjöds såklart på smörrebröd!

Jag hade inte riktigt koll på vad smörrebröd var innan igår men man kan beskriva den som en dansk självutnämnd nationalrätt som består av en bit danskt rågbröd med diverse pålägg och så brukar den intas med en hutt sprit. I mitt tillstånd är det ju inte optimalt med sprit så jag svalde ner mitt smörrebröd med naturell Ramlösa istället. 😉

På lunchen fick vi träffa Agneta och Clara som arbetar på VisitDenmarks marknadskontor i Stockholm – vi fick information om VisitDenmark och deras planer inför 2016 och det låter riktigt roligt och spännande kan jag lova!

Ylva från Stena Line och några härliga bloggare såsom Desiree, Sandra, Jennifer (och söta lilla Chloe), Emelie och Åsa var också med på lunchen – riktigt mysigt att få umgås lite på en lunch bara sådär. 🙂

Vi i vår familj älskar Danmark och har ju vid flera tillfällen semestrat där, kanske kan det blir så även i år! 😉

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Gud va kul ! Damnark ska ju vara jätte fint !
    Jag vill gärna åka dit någon gång,
    men nu får vi se om vi kommer iväg nån mer stans än till USA i sommar…
    Det känns lite tveksamt ! 🙂
    Kram

Kommentera