Sponsrade inlägg

Det kanske vore något!

 
Vår ö bjuder idag på vacker vintervy

Att vara vuxen och inte ha något körkort är inte något jag funderat sådär jättemycket på, visst hade det väl i vissa lägen varit bekvämt och då speciellt när man jobbar udda tider som jag gör.

Det har dock aldrig blivit att jag tagit tag i det hela men funderingarna på det dyker upp då och då, och speciellt nu när man väntar liten igen – att kunna åka in till stan och kanske gå på babysim enkelt och smidigt vore ju mysigt, sånt finns ju tyvärr inte här i vår skärgård.

Kikar man på körkortskolan.se så kan man enkelt och smidigt skapa konto där och öva inför körkort, och inför provet i körkortsteorin, det vore ju fantastiskt smidigt att kunna göra sådant hemma online – det hade helt klart varit ett sätt som passat mig och kanske skulle det till slut hjälpt mig att ta körkort. 🙂

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Åhh, jag skuylle inte klara mig en dag utan körkört !
    Det ger verkligen frihet ! 🙂
    Ta om du har möjlighet !
    Kram

Kommentera