Allmänt

Rädda liv med e-cigarett!

Ego_Clear_1100_mah_grande_da3bad05-ed61-4adb-9335-9bc13f5fd4d8_grande kopiera

Det är nog inte många som missat att oktober månad går i rosa och att butik efter butik har erbjudanden till ”rosa” priser där en del då går till att stödja kampen emot cancer.

Alla har vi någon i vår närhet som har eller som kommer drabbas utav cancer, det är helt fruktansvärt men så ser den bistra sanningen ut – jag själv personligen har inte varit drabbad (än så länge) på nära håll men jag vet många utav mina vänner som har nära och kära som drabbats och det är hemskt.

De flesta av oss känner någon som röker, jag har personer i min familj/släkt som gör det och jag bara önskar att de skulle sluta – jag vill ju inte att någonting händer dem!

Jag kommer därför att rekommendera e-cigarett till dem, som hjälp för att kunna sluta – byter man från cigaretter till e-cigaretter så kan 75 000 liv (!) om året räddas – så har du någon i din närhet som röker, tipsa dem du med!

Information om e-cigaretter:

E-cigaretter fungerar som så att du istället för tobak inhalerar vattenånga som smakar frukt, godis eller tobak från en cigarettliknande hylsa. Denna ”rök” är helt ofarlig och påverkar inte din hälsa alls.

[ Detta gäller dock främst e-cigaretter utan nikotin. Varianter med nikotin påverkar självklart kroppen och nikotin är ju som bekant beroendeframkallande ! ]

Det som talar för elektriska cigaretter jämfört med nikotinplåster och liknande är att du behåller möjligheten för själva aktiviteten, d.v.s. att du kan fortsätta hålla i en cigarettliknande sak och drar bloss från denna. Ofta är det ju själva sysselsättningen som är den primära anledningen till att människor väljer att röka.

Med en e-cigarett påverkar du inte heller den omgivning du befinner dig i. Du kan använda den inomhus eftersom den inte avger någon rök – bara ofarlig och luktfri vattenånga. Du behöver alltså inte tänka på var du befinner dig när du blir sugen på ett ”bloss”. Det är många som lyckats sluta röka helt genom användning av denna typ av cigarett.

Att sluta från en dag till en annan kan dock vara extremt påfrestande så att trappa ner eller vänja sig av med rökningen brukar vara ett både bättre och förmodligen lättare alternativ.

Eftersom det bara är vattenånga du drar ner i lungorna kan du med gott samvete ”röka” denna elektriska hylsa.

Då den ser ut som en riktig cigarett får du känslan och tillfredsställelsen som vanliga cigaretter ger, utan att behöva oroa dig för några konsekvenser.

E-cigarettshoppen.se har valt att ha True Vapor som leverantör av sina e-juicer. Detta finns det en bra anledning till: de kan inte kompromissa med kvaliteten på en inhaleringsprodukt. Med True Vapor’s e-juice får du den finaste kvaliteten, vilket kommer att märkas på flera olika sätt.

Smakerna som är tillsatta i e-juicen är inte kemiska utan smakar naturligt, sticker inte på tungan eller ger någon annan obehaglig känsla.

Nikotinen som den har blivit tillsatt med är av högsta standard. Nikotin mäts i renhet och kan fås i flera olika kvaliteter. De billigaste e-vätskor på marknaden har en kvalitet på 60% nikotinrenhet – vilket också är kategoriserat som nikotinavfall. Nikotinen som finns i True Vapor ligger på 99-100% renhet.

Så du som själv röker, eller som har någon i sin närhet som gör det –
det är dags att sluta nu, låt oss rädda liv!

Carolina

About Author

admin

Kommentera