AllmäntShopping/Shoppingtips

BURN CANCER!

Det har varit tyst här inne ganska länge nu, det är dock inget frivilligt val utan jag har helt enkelt inte mått bra och har inte haft någon ork alls åt bloggen – hoppas det kommer vända nu!
Häromdagen fick vi hämta ut ett paket från Jollyroom som innehöll dessa fantastiska ljus och ett ”Fuck Cancer”-armband och det är ett paket jag är STOLT över, jag vill gärna göra det jag kan för att hjälpa till i kampen mot den fruktansvärda sjukdomen cancer!

Burn Cancer säljs till förmån för Ung Cancer och är ett samarbete mellan det nylanserade varumärket Victorian som erbjuder vackert designade doftljus, och välgörenhetsorganisationen Ung Cancer, som även ligger bakom de numer välkända armbanden ”Fuck Cancer”. Ung cancer stöder unga vuxna som drabbats av cancer. Under oktober månad kommer en unik serie doftljus att lanseras som en del av kampanjen Burn Cancer där en del av priset per sålt ljus går till Ung Cancers arbete för att hjälpa unga cancerdrabbade både under och efter sjukdom. Ljusen är miljövänliga och gjorda på hållbart producerad soja wax.

Ljusen är otroligt vackra och doftar fantastiskt och de kommer att kunna köpas hos Jollyroom från den 1 oktober.

Varje gång du tänder detta ljus slår du ett slag mot cancer. Sprid ljus och doft i ditt hem och bränn cancer en gång för alla. Gör det du kan, we say – BURN CANCER!!

Carolina

About Author

admin

1 Kommentar

  1. Åh ja ibland krockar det bara, så är det. men nu är det snart ett nytt event på gång, skall bli kul så håll utkik!
    hoppas det är påväg åt rätt håll för dig..

Kommentera