Loppi Blogbag

Äntligen kom den – Loppi Blogbag Sommar!

  Ett riktigt härligt sommar-innehåll!

Efter att Posten på något sätt fått för sig att mitt (och flera andra bloggares) blogbag-paket skulle skickas tillbaka så kunde jag nu äntligen hämta ut paketet och få glädjas över innehållet – massa kul och fint som vanligt! 🙂

Salus Magnesium – är ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Blandningen smakar gott av honung, örter och fruktjuicer och är skonsam för magen. Produkten innehåller varken konserveringsmedel eller alkohol. Magnesium finns i våra celler och ingår i ett hundratal av kroppens enzymer. Det är en av kroppens viktigaste mineraler som lagras i ben och muskler. Magnesium bidrar till en normal energi- och ämnesomsättning och är bra för kroppens proteinbildning.

Philips – Den nya pipmuggen från Philips Avent har en unik ventil som gör muggen spillfri. Den vinklade pipen är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för mycket utan istället kan hålla nacken i en naturlig ställning. Handtagen är anpassade för små händer och har en antihalkskydd. Få delar som alla enkelt kan maskindiskas och muggen passar till Philips Avents nappflaskor.

Panduro – Sats My First Hand & Foot Prints. Gosiga babyfötter och söta händer! Finns det något mysigare än små babyfötter och händer? Spara dem för alltid genom att göra fina gipsavgjutningar och sätta in dem i tavelramar som du målar i vackra färger. Bra presenttips till mor- och farföräldrarna också! 😉

Dermoshop – Dermosil handtvål Blossom är en given sommarfavorit för händerna. Den flytande tvålen rengör händerna skonsamt, den kommer i en snyggt designad flaska – och dessutom doftar den alldeles underbart somrigt av äppelblom.

Salvequick Minons – Möt våra nya vänner Kevin, Bob, Stuart och alla de andra Minionerna. De är gula, härliga, kluriga, glada, tillgivna samt fulla med bus och galna upptåg. Våra barnplåster är smidiga och tåliga och väl anpassade för aktiva barn. De hjälper snabbt vid både sårläkning och tröst. Alla plåster andas, är mjuka och elastiska, vatten- och smutsavvisande. De skyddar mot både vatten, smuts och tårar med andra ord. 🙂

Salvequick Aquablock – Sveriges minsta torrdräkt. Vårt bästa plåster någonsin är vattentätt samtidigt som det låter huden andas. Det ger en optimal sårläkning och minskar risken för ärrbildning. Så du kan bada, simma och hålla igång även om du får småsår i sommar. Med lim runt alla fyra sidor sitter plåstret säkert och tryggt. Se till att ha Aqua Block hemma i sommar, då kan du bada så mycket du vill! 😉

Yves Rocher – I juni lanserar Yves Rocher över 50 nya lack i massa härliga färger. Den milda, nagelvänliga formulan är berikad med naturlig elemiharts för maximal glans. Tack vare den solfjäderformade penseln är det lätt att följa nagelns form för ett professionellt jämnt resultat.

Barnens Bokklubb – En härlig barnbok! Barnens Bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet – helt ovärderlig! Våra barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut!

LOPPImagasin Sommar – I nya numret av LOPPImagasin berättar Lofsan om konsten att hålla kärleken levande, vi får toppbloggarnas tips om sommarens bästa, smarriga recept och tips för trädgården med Doreen Månsson och så bjuder vi på ett stort vinstregn med priser för ett värde av ca 11.000 kr + massa härliga rabatterbjudanden och guldkuponger!

Visst låter väl allt helt galet bra?

Minion-plåsterna och boken från Barnens Bokklubb blev såklart barnens favoriter och Isabella tjöt av lycka när hon fick se nagellacken, vi fick blått och gult så nu kan vi måla oss i Sveriges färger! 🙂 Själv njuter jag lite extra utav den fantastiskt väldoftande handtvålen!

Barnens Bokklubb vill dessutom ge Er alla ett riktigt fint prova-på-erbjudande, Ni får första bokpaketet för bara 39 kronor! Gå in här för möjligheten: www.barnensbokklubb.se/loppi

Tusen tack LOPPI för ännu en fantastisk blogbag!

Carolina

About Author

admin

2 Kommentarer

  1. Superbra blogbag, som vanligt 🙂 Blir alltid glad när jag kommer med i deras utskick! Själv fick jag höra att mitt paket var en hel PALL! Så jag fick åka till ett industriområde här i stan för att hämta ut min ”pall” istället för att hämta ut det på det vanliga utlämningsstället. Meckigt, men kul när paketet väl var hämtat 😀

  2. Tack, det blir jätte bra med utbyggnaden av altanen !
    Det blir betydligt större skillnad än va bilden ”skvallrar” om,
    och jag är nöjd ! Dock är det långt ifrån klart ! Vi ska ha ca 25-30 kvadrat trädäck på andra sidan husknuten också.
    Och när mörkret faller kommer man även se belysningen vi satt i ytterkanten ! 🙂
    Kram

Kommentera