Buzzador

Tårta på bara en timma!

 
För ett tag sedan landade ett Buzzador-paket hos oss med massa godsaker från Odense! I paketet fanns både choklad och marsipan och oj så mycket tankar som började snurra i huvudet – vad skulle vi göra först!

Innan vår resa så hanns dock inget bakande med och imorgon går barnens morfar ut på jobb igen i 4 veckor (han är sjökapten) så det kändes som att idag var en bra dag att slänga ihop lite fika på!

Jag har vabbat med en krasslig Isabella ett par dagar så både hon o jag var något rastlösa och körde teamwork – tur vi har samma intresse! 😉

Vi fuskade lite eftersom vi ville få ihop fikat snabbt så vi körde köpta bottnar, chokladmousse (som vi lade Odenses chokladspån i) och vaniljmousse som fyllning, vi täckte med grädde och lade på ett färdigt marsipanlock från Odense – jag har ju dock en förkärlek till lite högre tårtor och då blev locket något litet men det blev söta volanger på kanten så det funkade ändå! 🙂

 Vi bjöd hit barnens morfar (deras mormor jobbade) och så bjöd vi på lite tårtkalas på altanen, både Isabella och hennes morfar åt med god aptit! 😉

Tack Buzzador för att vi fick testa produkterna från Odense – ett helt klart smidigt komplement till mitt bakintresse, vi gillar’t!

Vill du också registrera dig som Buzzador och få chansen att testa nya produkter på marknaden helt gratis så följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig.
(Mitt användarnamn som Buzzador är carolina_1979)

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden carolina_1979 till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador carolina_1979 till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Carolina

About Author

admin

Kommentera