FamiljenVårt Hus

Det här med säkerhet!

Att jag bor på en ö kommer ju inte direkt som någon nyhet för er, jag har ju bott här hela min uppväxt, sedan kunde jag inte flytta hemifrån fort nog efter jag blev myndig men när man bildat familj så kom suget efter tryggheten livet på en ö faktiskt innebär.

På vår ö känner alla alla, kanske inte sådär in på djupet, men man vet vilka alla är, man vet var (nästan) alla bor och man håller koll på varandra, det gäller såklart både personer och bostäder – grannarna har man stenkoll på och man håller ett litet extra öga åt dem såklart.

Jag har trots vårt idylliska boende faktiskt flera gånger funderat på hemlarm, en del saker händer ju faktiskt här ute och trots att man håller koll åt varandra så kan man inte se allt alltid.

De fördelar jag läst mig till gällande hemlarm är att de oftast är trådlösa och kräver inget större ingrepp på bostaden och att både rörelse- och kameradetektorn täcker stora ytor och reagerar snabbt vid inbrott!

Dessutom kan man via dator och telefon övervaka sitt hem var än i världen man befinner sig och det är ju en riktigt bra fördel – nästan ett måste i dagens samhälle.

Funderingarna kommer fortsätta här hemma – vad har du för erfarenheter? Har Ni larm hemma och vad tycker Ni isåfall om det? Jag tar gärna emot både för och nackdelar. 🙂

Carolina

About Author

admin

2 Kommentarer

  1. Så mysigt ni bor kram

  2. ohhh så härligt att bo på en ö, avis jag blir som oxå är uppvuxen på en ö. Ja ett alarm är nonintervention fel egentligen

    Jag är oxå född 79 😉

Kommentera