Allmänt

Är det MIN tur nu?

Så här när sommaren närmar sig och man vill åka iväg på en massa roligheter så är det ju lätt att det sinar i plånboken, det finns så mycket man vill göra, så mycket man vill hinna med men varför kostar allt så mycket?! Sommarveckorna i Sverige är ju allt galet dyrt och det är verkligen inte lätt att få ihop det man vill. Ett tillskott i plånboken är ju såklart då riktigt välkommet och varför då inte testa lyckan på Slots Heaven Online – kanske är det MIN tur nu och ett extra klirr i kassan vore ju inte helt fel, eller hur?

Slots Heaven Online har bland de bästa välkomstbonusarna jag har sett, och då har jag ändå kikat runt rätt mycket för att hitta det stället som passar mig bäst – den här sidan ger nämligen hela 200% i välkomstbonus på upp till 3000 kronor, inte illa va?

Något jag också gillar väldigt mycket är att man kan samla lojalitetspoäng och bli VIP på sidan, vem vill inte vara VIP liksom?! 😉

Det jag tidigare mest spelat online har ju varit poker men jag är också nyfiken på nya grejer, att prova måste man ju göra och vem vet, helt plötsligt kan man ju hitta det där spelet som ger den där drömvinsten som man aldrig tror kan komma.

Slots Heaven Online hittar man alla möjliga typer utav spel, där finns bland annat skraplotter (för den som gillar typ Triss-tjusningen fast online), spelautomater, poker, Black Jack, Roulette online och en hel del annat – ett stort utbud alltså med något som passar alla.

Det som är svårt tycker jag när man letar spel på nätet är ju det stora utbudet, vad passar mig bäst? Man överöses ju reklam överallt, i nyhetsbrev, på websidor, på Facebook – you name it, överallt finns det men vad är egentligen bäst, vilka sidor är seriösa – finns det några bluff-sidor, det är mycket att tänka på!

Om jag vann ”Drömvinsten” så skulle jag helt klart bjuda med hela min familj på en underbar längre resa, kanske en härlig Karibien-kryssning eller liknande, sedan skulle jag såklart lägga en del pengar på huset, putta in en hel del sparande och kanske investera i en mysig stuga någonstans – det vore ju helt fantastiskt!

Om DU vann Drömvinsten, vad skulle du då göra med pengarna?

Carolina

About Author

admin

Kommentera