Viktväktarna

Ett år med Viktväktarna – har det hänt nåt?

Den 8 Maj 2014 bestämde jag mig, då hade jag fått nog – jag VILLE ha en förändring och jag gav mig den på det!

Jag har varit med i Viktväktarna tidigare, och även ätit enligt LCHF en kort period men har gett upp vid minsta motgång.

Den här gången var det annorlunda, trots att vågen vissa veckor visat + så har jag inte gett upp, oftast kommer det där pluset av en anledning och kämpar man bara vidare på samma sätt så kommer resultaten!

Idag är det då den 8 Maj 2015, och det var med lite pirr i magen jag gick upp på vågen imorse, vad skulle den visa – och ännu en fundering var, vad skulle måttbandet visa?!

31 cm har försvunnit runt magen på mig!!
Helt galet – jag är sjukt stolt över mig själv!

Och vågen… ja, det var ju lite snöpligt, jag var ju såå nära att nå det magiska 25 kilos-sträcket men kör jag bara på så kan jag ha nått det om någon vecka förhoppningsvis.

Så iallafall – på detta år har jag gått ner 24,7 kilo! 

Jag har vunnit så mycket mer än bara en hälsosammare livsstil, jag har fått mer ork och energi, jag har fått lust att träna (!!) och känner mig rastlös när jag bara ligger i soffan – galen känsla för en gammal soffpotatis som jag! 😉

Ni är säkert många som tror att jag bara äter supernyttigt nu, men nix – det gör jag inte! Jag unnar mig godsaker men försöker begränsa mig till helgen och då håller jag det inom ”veckobonusen”, ibland svävar jag över även den budgeten men då kompenserar jag det med lite extra motion så brukar vågen ändå hålla sig schysst. 😉

Carolina

About Author

admin

2 Kommentarer

  1. Du är GRYM!! Åhh vad jag fick energi till att bli av med dom sista kilona. Har 3 kg jag vill bli av med. Helst 5. Men shit så omotiverad jag är 🙁
    Kram

  2. Du är så himla duktig !!! <3
    Och vacker 🙂 Kram

Kommentera